Διατήρηση μαυρίσματος μετά το καλοκαίρι!

Διατήρηση μαυρίσματος μετά το καλοκαίρι!

Λίγο καλοκαίρι ακόμα…
Αυτή είναι η σκέψη που γυρνάει στο μυαλό μας όταν μπαίνει ο Σεπτέμβρης.
Λίγες ακόμα στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, λίγα ακόμη μπάνια στη θάλασσα, λίγες ακόμη βόλτες στον ήλιο και φυσικά λίγο ακόμη μαύρισμα!

Οι αναμνήσεις του καλοκαιριού μένουν στη μνήμη μας και η ανεμελιά, η λάμψη και η ομορφιά του μένουν ζωγραφισμένες στο δέρμα μας για αυτό και όλοι θέλουμε να διατηρήσουμε το μαύρισμά μας όσο περισσότερο γίνεται.

Κι όμως, δεν είναι ακατόρθωτο. Με μερικά απλά βήματα μπορούμε να κρατήσουμε το καλοκαιρινό μας μαύρισμα και το φθινόπωρο.



# 1. Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση!
Το να κρατάτε το δέρμα αλλά και τον οργανισμό σας καλά ενυδατωμένο είναι έτσι κι αλλιώς υψίστης σημασίας. Αν μάλιστα θέλετε να διατηρήσετε το μαύρισμά σας, πρέπει να ενσωματώσετε την ενυδάτωση στην ρουτίνα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα σας με ευλάβεια. 

Η αφυδάτωση οδηγεί στο ανεπιθύμητο ξεφλούδισμα που αφαιρεί την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος και μαζί το υπέροχο μαύρισμά σας.
Για αυτό μην αμελείτε να εφαρμόζετε καθημερινά την ενυδατική κρέμα προσώπου σας και να χρησιμοποιείτε λοσιόν, βούτυρο ή λάδι σώματος που είναι απαραίτητα μετά το μπάνιο σας για να εξασφαλίσετε το μαύρισμά σας.

Εξίσου αποτελεσματική είναι και η χρήση του after sun. Μετά την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο η επιδερμίδα έχει αφυδατωθεί και χρειάζεται ενυδάτωση εις βάθος. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρηθεί λαμπερή παρατείνοντας και ενισχύοντας το μαύρισμά σας.

2-PHASE HYALURONAN SHAKE
Διφασικός ορός υαλουρονικού για εντατική ενυδάτωση & αναγέννηση

Ένας πρωτοποριακός διφασικός ορός με βιολογικό υαλουρονικό οξύ που προσφέρει εντατική, διαρκή ενυδάτωση. Συσφίγγει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα γεμίζει της ρυτίδες. Κατάλληλο και για την περιοχή γύρω από τα ματιά. Ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από γυναίκα και από άντρα για όλες τις ηλικίες.

 

AQUANATURE - SYSTEM HYDRO
Αναζωογονητικός ορός ενυδάτωσης

Ενδυνάμωση. Ενυδάτωση. Αναζωογόνηση.

Η αλόη βέρα, το εκχύλισμα πράσινων φυκιών και το βοτανικό υαλουρονικό οξύ παρέχουν έντονη υγρασία. Το επιλόβιο (Willowherb) καθαρίζει τους πόρους του δέρματος. Για λαμπερό, αναζωογονημένο δέρμα.

 

AQUANATURE - SYSTEM HYDRO
Κρέμα ημέρας υαλουρονικού πλούσιας υφής

Αναγεννητική. Ενυδατική. Εξομαλυντική

Τα βλαστοκύτταρα από πάπυρο, ενισχύουν το φραγμό του δέρματος και όταν χρησιμοποιούνται παράλληλα με βοτανικό υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα αρμυρήθρας, αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Κρεμώδης υφή, ιδανική σαν βάση για μακιγιάζ.

 

AQUANATURE - SYSTEM HYDRO
Κρέμα Νύχτας με υαλουρονικό

Θρεπτική. Ενυδατική. Αναζωογονητική.

Τα βλαστοκύτταρα από πάπυρο και τα πολύτιμα βοτανικά έλαια που περιέχει, παρέχουν εντατική αναζωογονητική δράση. Το βοτανικό υαλουρονικό οξύ και η πιστοποιημένη οργανική αλόη βέρα προσφέρουν στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση ενώ βοηθούν το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας να την συγκρατήσει για περισσότερο χρόνο.

 

HYDRO BOOSTER
Θεραπευτικός ορός εντατικής ενυδάτωσης

Ο ορός HYDRO BOOSTER με κόκκινο φύκι, ενισχύει τη δυνατότητα του δέρματος για φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος.

Το μανιτάρι tremella που επίσης περιέχει, τροφοδοτεί το δέρμα με φυτικό υαλουρονικό οξύ, για πιο άμεσα αποτελέσματα.

Ιδανικός για δέρμα με λεπτές ρυτίδες ξηρότητας που έχει ανάγκη από άμεση ενυδάτωση.

Αποτελέσματα : 18% αύξηση υγρασίας μετά από 2 ώρες & 24ωρη ενυδατική δράση

 

Comfort 32 Cream - Κρέμα 32 Μελίλωτου

Ιδανική φροντίδα για ξηρά, πιο απαιτητικά και ευαίσθητα δέρματα, η κρέμα Comfort 32 προσφέρει εξαιρετική άνεση και προστασία από ορατά σημάδια γήρανσης.
Αυτή η κρέμα προσφέρει μια μακράς διαρκείας προστασία, ενυδάτωση και θρέψη. Μόλις σε δύο εβδομάδες το δέρμα είναι πιο ανθεκτικό, ενυδατωμένο, λείο, φωτεινό και αναζωογονημένο.

Αύξηση ενυδάτωσης: +70% μία ώρα μετά την εφαρμογή.

Έχει πλούσια υφή και συνιστάται για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες. Μπορεί επίσης να εφαρμοστεί στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

Oxy Defense Crème

Η κρέμα OXY-DEFENSE βοηθά το θαμπό, κουρασμένο ή ασφυξιακό δέρμα για να ανακτήσει μια λαμπερή και νεανική εμφάνιση. Χάρη σε ένα κοτέιλ συμπληρωματικών φυτικών εκχυλισμάτων (λούπινο, τζίνγκο μπιλόμπα, imperata cylindrica, έλαιο σπόρων σταφυλιών, nopal λουλούδι) προστατεύει αποτελεσματικά το δέρμα από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος. Μέρα με τη μέρα το δέρμα είναι ορατά αναζωογονημένο, λαμπερό και πιο υγιές. Για όλους τους τύπους δέρματος Ιδανική κρέμα και για άντρες.

 

Heliagreen Day Cream - Κρέμα Ημέρας

Καθημερινή ενυδατική κρέμα με λεπτή, φρέσκια υφή. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Τα φυσικά εκχυλίσματα του βοηθούν στη διατήρηση του βέλτιστου επιπέδου ενυδάτωσης για τη δημιουργία ενός απαλού, ελαστικού και λαμπερού δέρματος. Τα βασικά συστατικά του (99% των συστατικών φυσικής προέλευσης): Το αιθέριο έλαιο πυράλις επιλέχθηκε για την αποτελεσματικότητα του στη λάμψη του δέρματος. Το ρόδι και το βούτυρο καριτέ είναι γνωστά για την εξαιρετικά ενυδατική και προστατευτική τους δύναμη. Καφέ φύκια από τη Μεσόγειο θάλασσα με μαλακτική και σφιγκτική ιδιότητα.

Heliagreen Night Cream - Κρέμα Νύχτας

Θρεπτική και ενυδατική κρέμα νύχτας με απαλή και βελούδινη υφή για ανακούφιση και ανανέωση καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Κατάλληλο για ξηρό δέρμα. Τα βασικά συστατικά του (99% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης) Εκχυλίσματα Μπαομπάμπ (Baobab) και Υβίσκου έχουν επιλεγεί για τις ιδιότητες τους στην ανανέωση. Το ρόδι και το βούτυρο Καριτέ είναι γνωστά για τις εξαιρετικές ενυδατικές και προστατευτικές τους ιδιότητες.

 

Replumping Collagen Mask - Μάσκα με κολλαγόνο

Αυτή η υψηλής περιεκτικότητας θεραπεία προσώπου παρέχει απαλότητα και ενυδάτωση. Χαλαρώνει, τονώνει και ενυδατώνει εύθραυστα, ευαίσθητα, απαιτητικά , ξηρά, ώριμα ή κατεστραμμένα δέρματα. Το κολλαγόνο είναι μια από τις σημαντικότερες πρωτεΐνες στο δέρμα και παίζει σημαντικό ρόλο στην ελαστικότητα των ιστών. Η διαδικασία γήρανσης προκαλεί μείωση της παραγωγής κολλαγόνου καθιστώντας την επιδερμίδα πιο εύθραυστη. Η τακτική χρήση της HELIABRINE REPLUMPING COLLAGEN MASK συμβάλει στη βελτίωση της φυσικής ενυδάτωσης του δέρματος και αποτρέπει την πρόωρη γήρανση.

 

AFTER SUN
Soothing Lotion Annemarie Borlind

Η λοσιόν της ANNEMARIE BÖRLIND για μετά την έκθεση στον ήλιο προσφέρει δροσιά και θρέψη ενώ παρέχει άμεση βοήθεια στο δέρμα που έχει εκτεθεί υπερβολικά στον ήλιο. Περιέχει καταπραϋντικά και ενυδατικά εκχυλίσματα βοτάνων, όπως η αλλαντοΐνη και το εκχύλισμα αμαμελίδας που ανακουφίζουν από την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς του δέρματος που μπορεί να έχει προκαλέσει ο ήλιος. Η πανθενόλη και η σορβιτόλη αυξάνουν την υγρασία του δέρματος και διατηρούν την ελαστικότητά του. Το δέρμα σας μπορεί να ανακάμψει πιο γρήγορα και το μαύρισμα σας διαρκεί περισσότερο.

 

After Sun
Soothing Lotion
Heliabrine

Θρέφει και καταπραΰνει το δέρμα μετά την έκθεση στον ήλιο, χάρη στην πλούσια περιεκτικότητά του σε βιταμίνη Ε και απαραίτητα λιπαρά οξέα. Αυτή η λοσιόν περιέχει καταπραϋντικά (λάδι καλέντουλας) και ενυδατικά (φυτικά γλυκερίνη) συστατικά που αφήνουν απαλό και λαμπερό το δέρμα.

 

BODY CARE
Body Butter

Θρεπτικό. Αναζωογονητικό. Ενυδατικό.
Για κανονικό έως ξηρό δέρμα.

Πλούσια φροντίδα για μια αίσθηση αναζωογόνησης. Το βοτανικό υαλουρονικό οξύ από εκχύλισμα χιονομανίταρου (white jelly fungus) προσθέτει υγρασία. Το εκχύλισμα φυκιών αναζωογονεί και θρέφει το δέρμα.

Αναζωογονητικό άρωμα θάλασσας.

 

Lait Hydratant - Moisturizing body milk

Ενυδατώνει εντατικά το ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
Πλούσιο σε βιταμίνη Ε και βασικά λιπαρά οξέα, βοηθάει στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος. Ευχάριστο και ελαφρύ άρωμα.
Ενυδάτωση: +95% μετά από 1 ώρα.

Cream Satin with AHA

Μια συσφικτική κρέμα σώματος με εκχυλίσματα καρότου, ροδάκινου, βούτυρο καριτέ, βιταμίνη Ε, που διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα ενώ το προστατεύει από τη χαλάρωση και το αφήνει μαλακό και μεταξένιο.

Hélixience Body Milk - Γαλάκτωμα Σώματος

Επειδή και το σώμα γερνά, η Héliabrine δημιούργησε μια ειδική φόρμουλα σώματος με το σύμπλεγμα λάμψης WHITESPHERE ™ PREMIUM και εκχύλισμα μεταξιού, που χαρίζουν έντονη ενυδάτωση και νεανική εμφάνιση.
Αφήνει το δέρμα λείο, απαλό, όμορφο και φωτεινό.

Λάμψη: +45% μετά από 28 ημέρες
Ενυδάτωση: +72% μία ώρα μετά από κάθε εφαρμογή

# 2. Γυρίστε το νερό στο χλιαρό
Το μπάνιο ή ο καθαρισμός του προσώπου με πολύ ζεστό νερό ευνοούν την αφυδάτωση της επιδερμίδας και αφαιρούν την φυσική της λιπαρότητα.
Για αυτό προτιμήστε το χλιαρό προς κρύο νερό για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας αλλά και για να συσφίξετε τους πόρους σας. Αν δεν μπορείτε να φανταστείτε την καθημερινότητά σας χωρίς ζεστά ντους, φροντίστε να μην εκτίθεστε στο πολύ ζεστό νερό πάνω από 5 λεπτά.

# 3. Απολέπιση: το εβδομαδιαίο σας ραντεβού
Παρά την πεποίθηση ότι η απολέπιση διώχνει το μαύρισμα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει αρκεί να γίνεται με τον σωστό τρόπο. Η απολέπιση βοηθά το δέρμα να παραμένει απαλό και λαμπερό και αναδεικνύει με υπέροχο τρόπο το μαύρισμά σας.
Όμως μην το παρακάνετε! Μία φορά την εβδομάδα είναι αρκετή. Προτιμήστε ένα απαλό προϊόν κατά προτίμηση χωρίς έντονους κόκκους ώστε να αφαιρούνται μόνο τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και όχι η επιφανειακή της στοιβάδα.

 

BODY CARE
Απολεπιστικό Αφρόλουτρο

Εξομάλυνση. Ρύθμιση. Θρέψη.

Για όλους τους τύπους δέρματος.

 Υποστηρίζει την αναγέννηση του δέρματος και δίνει αίσθηση θρέψης και ομαλοποίησης της επιδερμίδας. Η οργανική αλόη βέρα ενυδατώνει και καταπραΰνει. Το βιολογικό εκχύλισμα μπαμπού είναι πλούσιο σε εξισορροπητικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Φυσικά αναζωογονητικό άρωμα.

Exfoliating Body Cream with shea butter

Αυτή η απολεπιστική κρέμα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και τις ακαθαρσίες ενώ αφήνει το δέρμα μαλακό, μεταξένιο και λαμπερό. Ενισχύει τη διείσδυση της ενυδατικής φροντίδας που εφαρμόζεται μετά από την απολέπιση.

Heliaslim Body scrub - Απολέπιση σώματος με 3 είδη τσαγιού

Αυτό το απολεπιστικό προϊόν σώματος περιέχει 3 εκχυλίσματα τσαγιού και κρυστάλλους θαλασσινού αλατιού. Ένα προϊόν που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει το δέρμα φρέσκο, μαλακό και λαμπερό. Ιδανικό για την προετοιμασία του δέρματος πριν την εφαρμογή του HELIASLIM Body Gel.

HELIASLIM Exfoliating Soap - Σαπούνι απολέπισης και μασάζ με γάλα γαϊδούρας

Σαπούνι απολέπισης με φύκια, γάλα γαϊδούρας και κόκκους.
Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και προετοιμάζει την επιδερμίδα για να δεχτεί το Slimming Gel.
Περιέχει επίσης βούτυρο καριτέ, για λεία και απαλή επιδερμίδα.

 

# 4. Καθαρισμός με… τρυφερότητα
Ναι, είναι σημαντικό να κρατάμε το δέρμα μας καθαρό, χωρίς όμως να χρησιμοποιούμε σκληρά σαπούνια που αφαιρούν κάθε φυσική του άμυνα δρώντας επιθετικά στην επιφάνειά του. Χρησιμοποιήστε ενυδατικά shower gel και κρεμοντούς και ενισχύστε την ευεργετική τους επίδραση τελειώνοντας την περιποίησή σας με ένα μαλακτικό λάδι.

 

BODY CARE
Κρέμα ντους για ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα.

Καθαρισμός Αναγέννηση. Ισορροπία.

Κρεμώδες, για ήπιο καθαρισμό και μια ευχάριστα ισορροπημένη αίσθηση. Το βιολογικό έλαιο jojoba, το βιολογικό έλαιο argan και το λάδι από καρπό macadamia τρέφουν το ξηρό δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και ελαστικό.

Αισθησιακό ανατολίτικο άρωμα.

 

BODY CARE
Λάδι σώματος για ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα.

Θρέψη. Αναγέννηση. Εξομάλυνση.

Θρεπτικό κοκτέιλ από φυσικά έλαια για μια ευχάριστα ισορροπημένη αίσθηση. Το βιολογικό έλαιο jojoba, το βιολογικό λάδι argan και το λάδι από καρπό macadamia τρέφουν και προστατεύουν το ξηρό δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και ελαστικό.

Αισθησιακό ανατολίτικο άρωμα.

 

Multipurpose Dry Oil - Λάδι Πολλαπλών χρήσεων

Ένα ξηρό λάδι με απολαυστικές μυρωδιές από musc (μόσχο) και βανίλια. Πλούσιο σε ωμέγα 3, 9 και 6 λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά που βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και την αποκατάσταση της λειτουργίας του φραγμού της επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο για την ενυδάτωση του δέρματος του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών. Προστατεύει τα μαλλιά από την αφυδάτωση που οφείλεται στη θάλασσα ή την έκθεση στον ήλιο. Από την πρώτη εφαρμογή, το δέρμα είναι ενυδατωμένο, λείο και μαλακό.

 

#5. Από μέσα προς τα έξω

Πέρα από την φροντίδα που βοηθάει στην διατήρηση του μαυρίσματος, σημαντικό ρόλο στην αύξηση της διάρκειας του παίζει η διατροφή. Τροφές πλούσιες σε βήτα καροτένιο, βιταμίνη Α και τυροσίνη έχουν την ικανότητα να ενισχύουν την παραγωγή μελανίνης, η οποία είναι υπεύθυνη για το μαύρισμα. Ενδεικτικά αναφέρουμε το καρότο, το μάνγκο, το σπανάκι, τη γλυκοπατάτα και το βερίκοκο. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να αυξήσετε την ενυδάτωση του οργανισμού σας και εκ των έσω, πίνοντας αρκετό νερό καθημερινά.

Μην ξεχνάτε την φροντίδα της περιοχής των ματιών με την πλούσια αντιρυτιδική κρέμα ματιών EYE WRINKLE CREAM με τη πολύτιμη βοήθεια του εκχυλίσματος καρότου.


EYE WRINKLE CREAM
Πλούσια αντιρυτιδική κρέμα ματιών

Πλούσια θρέψη και ενυδάτωση, χωρίς να αφήνει αίσθημα λιπαρότητας, για το λεπτό δέρμα της ευαίσθητης περιοχής των ματιών. Ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και ηλικία. Θρέφει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με τη πολύτιμη βοήθεια του εκχυλίσματος καρότου. Το πολύτιμο βιολογικό έλαιο σουσαμιού βοηθά στην πρόληψη της απώλειας της υγρασίας και εξουδετερώνει τις γραμμές ξηρότητας. Χαρίζει ελαστικότητα και ζωντάνια.



Capital Defense Eye contour
Ορός ματιών

Υψηλής συγκέντρωσης συστατικών αποσυμφόρησης (Gingo Biloba, Rutin, Arnica), αντιγήρανσης (ALGISIUM 0, έλαιο ροδιού), ενυδάτωσης (Υαλουρονικό οξύ, Plant, γλυκερίνη) και λάμψης.
Αυτή η κρέμα ματιών παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση σε όλα τα ειδικά προβλήματα της περιοχής γύρω από τα μάτια. Η HELIABRINE έχει επιλέξει ειδικά εκχυλίσματα φυτών τα οποία απαλαίνουν, αποσυμφορίζουν, ενυδατώνουν , φωτίζουν και αναζωογονούν την περιοχή γύρω από τα μάτια. Έτσι παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση σε όλα τα ειδικά προβλήματα της περιοχής των ματιών.
Σε 28 μέρες οι ρυτίδες, οι μαύροι κύκλοι και τα οιδήματα έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Στην LuxOlympus, λατρεύουμε το καλοκαίρι και σας προτείνουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας για να το κρατήσετε ζωντανό λίγο ακόμα διατηρώντας το όμορφο μαύρισμά σας!

Επιστροφή στο ιστολόγιο