Καλό αποκαλόκαιρο!

Καλό αποκαλόκαιρο!

Διακοπές το καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, λίγο το ποτό παραπάνω,λίγο ο ύπνος μας λιγότερος. Και ενώ η ψυχή μας είχε όλες τις θετικές απολαβές με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο για ξεκούραση και χαλάρωση, το δέρμα μας από την άλλη δεν έχει την ίδια άποψη αλλά και όψη.

Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η ηλιακή ακτινοβολία και η έκθεση σε αυτή κατά τη διάρκεια των διακοπών μας έχει δυσάρεστες συνέπειες στο δέρμα μας.
Αυτές οι συνέπειες ενισχύονται και από το θαλασσινό ή χλωριούχο νερό (πισίνα) αλλά και από το ότι στο διάστημα που κάνουμε διακοπές δεν τηρούνται και όλα τα βήματα που έχουμε υιοθετήσει όλον τον υπόλοιπο χρόνο για την αυτοφροντίδα της υγείας του δέρματος μας.
Η Annemarie Borlind, από το 1959, εξερευνεί και ανακαλύπτει με συνεργάτη της τη Μητέρα Φύση, νέα καινοτόμα ενεργά συστατικά, τα οποία θα συμβάλλουν στην επανόρθωση και την αναδόμηση της υγιούς όψης της επιδερμίδας μας.
Με μια πλούσια γκάμα από σειρές συστηματικής φροντίδας μπορεί να καλύψει μεγάλο αριθμό τύπων δέρματος ανάλογα με τις ανάγκες που έχουν αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμεί το εκάστοτε άτομο.
Μια ολοκληρωμένη ρουτίνα η οποία θα αποτελείται από βήματα τα οποία θα καλύψουν σε σειρά (1) το σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας,χωρίς να αλλοιώνεται ο φραγμός της, (2) την ενίσχυση του με ένα τόνερ, (3) peeling και μάσκες για εντατική επανόρθωση, (4) τους ορούς που θα καλύψουν την ανάγκη για ενυδάτωση με τη χρήση του υαλουρονικου οξέος και θαλάσσιου κολλαγόνου, (5) τις βιταμίνες Α, C και Ε, (6) κρέμες ημέρας, νύχτας και ματιών αλλά και μια σειρά που μπορεί να ενδυναμώσει την κάθε κρέμα με έξτρα εμπλουτισμένα συστατικά (Beauty Shots). Και, φυσικά, για το τέλος αλλά εξίσου σημαντικό για να ολοκληρωθεί,να διατηρηθεί και να προστατευτεί το αποτέλεσμα με αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF 30 ή SPF 50.
Μια ενδεικτική τέτοια ρουτίνα ειδικά για την επανόρθωση από τις συνέπειες της έκθεσης λόγο διακοπών στον ήλιο θα μπορούσε να αποτελείται από τα εξής προϊόντα με την συγκεκριμένη σειρά:

1: Refreshing cleansing gel Energy Νature


2: Protecting Facial Toner Rosentau system protection


3:Hydro gel Mask με βοτανικό υαλουρονικό οξύ
Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό

4: Vitamin Duo Mask (διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων.Η vitE προστάτευε από το οξειδωτικό στρες και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση. Το αποτέλεσμα,νεανικό και λαμπερό δέρμα. Η χρήση της ενισχύεται μετά την χρήση της Hydro gel mask αλλά και ενισχύει την ενυδάτωση που έχουμε λάβει από αυτή.Ξεπλενουμε μετά από 15  λεπτά με χλιαρό νερό. 

5: Ορός Orange Blossom Energizer. Διφασικός ορός που βοηθάει να επανέλθει η χαμένη λάμψη και ζωντάνια χάρη στην Vit C που έχει από εκχυλίσματα από άνθη πορτοκαλιάς και έλαια βοτάνων
Ή
5:NaturePerfect όρος λαμψης με λευκαντική δράση κατά των καφέ κηλίδων 

6: Smoothing Day cream στην πρωινή μας ρουτίνα 
Night cream στη βραδινή μας ρουτίνα
Της System Absolute system anti-aging . Αποτελεσματική περιποίηση με 3D Ingredient Matrix,που ενεργοποιεί την φυσική παραγωγή του κολλαγόνου και ελαστίνης της επιδερμίδας.Μπορουμε να ενισχύσουμε το αποτέλεσμα της Night cream αν πριν από την κρέμα βάλουμε 2 σταγόνες από το beauty Shot/Anti-aging Revitalizer 

7: Energizing Eye cream

8:Natu Collagen Boost Plumping Lip Serum.
Serum σύσφιξης και γεμίσματος χειλιών 

9: Κλειδώνουμε την ρουτίνα μας  το πρωί με αντηλιακό Sun Anti-aging Dna-protect Sun cream SPF 30.
Κλειδώνουμε την ρουτίνα μας το βράδυ με  Intensive Care Capsules με βιταμίνες Ε+C.
Ήρθε η ώρα λοιπόν να επισκεφθείτε την brand ambassador της εταιρείας Annemarie Borlind στην Κορνάρου 1 (γωνία με Ερμού) για να λάβετε μια προσωποποιημένη ενημέρωση για την επανένταξη στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2108087091 ή στείλτε μας email στο luxolympus@gennesis.co.uk
Επιστροφή στο ιστολόγιο