5 vegan μάσκες ομορφιάς για κάθε τύπο του δέρματός!

5 vegan μάσκες ομορφιάς για κάθε τύπο του δέρματός!

Χαρίστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και περιποιηθείτε το δέρμα σας με μάσκες ομορφιάς προσαρμοσμένες στον τύπο του δέρματός σας.
Προσφέρουν εντατική φροντίδα με υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών, δημιουργώντας ένα αίσθημα ευεξίας με αποτελέσματα που διαρκούν.

#1.
2 IN 1 BLACK MASK
Μάσκα εντατικής φροντίδας για μικτό ή λιπαρό δέρμα με διεσταλμένους πόρους.

Vegan μάσκα με καθαριστική, συσφικτική, απολεπιστική και εξισορροπιστική δράση. Δίνει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα ενώ συγχρόνως απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Η πασχαλιά εξουδετερώνει τις ατέλειες, τα σπυράκια, το υπερβολικό σμήγμα και τη λιπαρότητα. Το φυτοπλαγκτόν συσφίγγει τους πόρους. Για ένα δέρμα που φαίνεται καθαρό, ματ και λείο.

#2.
HYDRO GEL MASK
Μάσκα εντατικής ενυδάτωσης με υαλουρονικό.

H vegan μάσκα εντατικής φροντίδας HYDRO GEL MASK διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος υψηλά, χάρη στο βοτανικό υαλουρονικό οξύ. Προσφέρει διαρκή ισορροπία και γεμίζει τις λεπτές γραμμές καθώς και τις ρυτίδες που προκαλούνται από την ξηρότητα. Για δέρμα που δείχνει λαμπερό και νεανικά φρέσκο, χάρη στο κόκκινο φύκι, που προωθεί την υδρολιπιδική ισορροπία.
Ιδανική για κάθε ηλικία και για κάθε τύπο επιδερμίδας που έχει ανάγκη μία άμεση τόνωση ενυδάτωσης.

 

#3.
SENSITIVE CREAM MASK

Μάσκα εντατικής περιποίησης για ευαίσθητο δέρμα

Χαλαρωτική. Καταπραϋντική. Εξισορροπητική

Περιέχει το ενεργό σύμπλεγμα DEFENSIL® PLUS με έλαιο σπόρου φραγκοστάφυλου και εκχύλισμα καρδιόσπερμου που μειώνει τον ερεθισμό, την ερυθρότητα και την αίσθηση τραβήγματος. Ενισχύει  την αντοχή και την φυσική προστασία του δερματικού φραγμού. Vegan


Για δέρμα που φαίνεται ήρεμο και ισορροπημένο.


#4.

VITAMIN DUO MASK
Διπλή μάσκα βιταμινών εντατικής θεραπείας για κουρασμένο, θαμπό δέρμα.

Αναζογωνητική. Διεγερτική. Πλούσια σε βιταμίνες.
Τα μούρα Goji, Acai και Sea Buckthorn διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων και αναζωογονούν την κουρασμένη επιδερμίδα. Η βιταμίνη Ε προστατεύει από το οξειδωτικό στρες και βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Για δέρμα που φαίνεται φρέσκο, νεανικό και λαμπερό.

Χαλαρωτικό τελετουργικό περιποίησης με ορατά αποτελέσματα φροντίδας και διαρκή αποτελέσματα.

#5.
ANTI-AGING CREAM MASK
Vegan Κρεμομάσκα θρέψης, αντιγήρανσης & σύσφιξης.

Ενισχύει τη διέγερση και αναγέννηση των κυττάρων και προσφέρει μια ενδυναμωτική δράση, χάρη στο πιπέρι σετσουάν και στα έλαια από το δέντρο της Φιστικιάς.
Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές που έχουν δημιουργηθεί από το πέρασμα του χρόνου ή από έντονη ξηρότητα, εξομαλύνονται αισθητά και με διάρκεια.
Το περίγραμμα συσφίγγεται αποτελεσματικά.
Ιδανική επιλογή για γυναίκες που απαιτούν μια επιδερμίδα πιο σφριγηλή, ενυδατωμένη και αισθητά αναζωογονημένη.

Η αποτελεσματικότητα και η συμβατότητα των προϊόντων με το δέρμα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη.

ANNEMARIE BÖRLIND σημαίνει φυσικά καλλυντικά με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Από αγνές πρώτες ύλες μέσω καινοτόμων και βιώσιμων δράσεων.

 

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο