9 jacket που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της

9 jacket που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της

Ο όρος "jacket" μπορεί να φαίνεται αρκετά απλός αλλά στην πραγματικότητα περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά στυλ. Τόσα πολλά στυλ έχουν δημιουργήσει νέες υποκατηγορίες. Πιθανότατα όλοι διαθέτουμε μερικές παραλλαγές, όπως ένα moto jacket ή jean jacket, αλλά υπάρχουν πολλά βασικά στυλ που πρέπει πάντα να έχετε στη ντουλάπα σας από το λειτουργικό σας αδιάβροχο έως ένα μοντέρνο σακάκι.
#01. Shacket
Από τα πιο μοντέρνα πανωφόρια του 2021. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο, είναι ουσιαστικά ένα ελαφρώς υπερμεγέθη υβρίδιο πουκαμίσου-jacket που κυριαρχεί σε όλα τα αγαπημένα μας καταστήματα!
#02. Jean Jacket
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους είναι ότι μπορούν εύκολα να φορεθούν το καλοκαίρι και είναι αρκετά ανθεκτικά ώστε να τα παίρνουμε μαζί μας σε όλα μας τα ταξίδια. Αν σας αρέσουν τα oversized πανωφόρια αυτό είναι το ιδανικό αφού καταφέρνει να μην φαίνεται ογκώδες και υπερβολικό. Μπορείτε να το μοιράζεστε με το ταίρι σας αφού ταιριάζει σε όλους.
#03. Cargo Jacket
Μπορεί να το έχουμε δανειστεί από την ανδρική ντουλάπα αλλά η προσαρμοσμένη ζώνη μέσης που διαθέτει σημαίνει ότι συνδυάζεται όμορφα με πολλά γυναικεία κομμάτια. Επιλέξτε το σε χακί αλλά και σε μπεζ χρώμα που είναι ιδανικό για ανοιξιάτικες casual εμφανίσεις.
#04. Moto Jacket
Κλασικό και αγαπημένο με εξαιρετικά κολακευτική εφαρμογή, μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο. Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ή προτιμάτε τη φιλική προς τα ζώα εκδοχή του, το vegan δέρμα είναι αυτό που πρέπει να επιλέξετε, φυσικά να είναι από καλής ποιότητας πολυουρεθάνη, χωρίς καθόλου PVC.
#05. Αδιάβροχο Jacket
Γεφυρώστε το χάσμα μεταξύ του Απριλίου και του Μαΐου με αυτό το αξιολάτρευτο πανωφόρι από αδιάβροχο νάιλον. Απωθεί τις σταγόνες της βροχής χωρίς να φοράτε ένα βαρύ ένδυμα ενώ ο καιρός είναι ζεστός. Η εξαιρετικά ελαφριά αυτή επιλογή μπορεί επίσης να αποθηκευτεί εύκολα στη τσάντα σας μετά από τις ξαφνικές μπόρες.
#06. Hoodie Jacket
Αυτή η ζακέτα με κουκούλα που διατίθεται σε πάρα πολλά χρώματα είναι ένα από τα κορυφαία μπεστ σέλερ της χρονιάς. Η εφαρμογή της είναι αρκετά άνετη για να τη φοράτε 24 ώρες το 24ωρο και τη καθιστά ιδανική για urban στυλ με ψηλόμεσα τζιν ή παντελόνια.
#07. Bomber Jacket
Με φερμουάρ, πλαϊνές τσέπες και βοηθητικό τσεπάκι στο μανίκι αποτελεί την πιο κλασσική επιλογή για την άνοιξη τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Πείτε όχι στις μονοχρωμίες και επιλέξτε την απόχρωση και το print που σας ταιριάζει καλύτερα και ανανεώστε το στυλ σας. 
#08. Trench coat 
Το trench coat ή αλλιώς η αγαπημένη μας καμπαρντίνα, είναι το πανωφόρι που επιλέγουμε να φορέσουμε νωρίς το φθινόπωρο σε μπεζ, κάμηλο ή χακί χρώμα και σε χαρούμενα χρώματα την άνοιξη.  Όσο για το πως μπορείτε και με τι να την φορέσετε, οι καπαρντίνες ταιριάζουν με κάθε outfit και κάθε style. Θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε κάθε περίσταση και θα σας δώσει πολλούς και υπέροχους συνδυασμούς.
#09. Boyfriend Blazer
Διαθέτοντας όλο τον επαγγελματισμό ενός σακακιού με το στιβαρό του κόψιμο, αυτού του στυλ το σακάκι σας δίνει την ευελιξία ενός casual κομματιού με το οποίο θα αναβαθμίσετε τα καθημερινά σας σύνολα. Μονόχρωμο ή με prints, το blazer δεν θα το αποχωρίζεσαι με τίποτα! 
 
Επιστροφή στο ιστολόγιο