ANNEMARIE BÖRLIND - Νέα βελτιωμένη σειρά ROSENTAU - SYSTEM PROTECTION!

ANNEMARIE BÖRLIND - Νέα βελτιωμένη σειρά ROSENTAU - SYSTEM PROTECTION!

ROSENTAU - SYSTEM PROTECTION
Σειρά για ξηρό δέρμα με ανάγκη προστασίας
ΝΕΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ!
ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ!
Η ηλικία δεν είναι ο μόνος εχθρός του δέρματος, καθώς το δέρμα μας δέχεται καθημερινά πολλές περιβαλλοντολογικές επιθέσεις (ταξίδια, κλιματικές αλλαγές, φάρμακα, κάπνισμα, στρες κ.α.) που προκαλούν έντονα προβλήματα στο δέρμα κάποια από αυτά είναι η αφυδάτωση, η έλλειψη ελαστικότητας και λάμψης με αποτέλεσμα να επέρχεται η πρόωρη γήρανση στο δέρμα.


Η σειρά περιποίησης ROSE DEW Care είναι η ιδανική λύση για δέρματα αφυδατωμένα που έχουν χάσει την ελαστικότητα και την λάμψη τους λόγω αυτών των περιβαλλοντολογικών επιθέσεων.
Τα ενεργά συστατικά από τους καλύτερους κήπους ρόδων του κόσμου, ROSE WATER και άλλα βασικά εκχυλίσματα φυτών όπως είναι το GINKGO BILOBA παρέχουν μια έκρηξη ενυδάτωσης και διεγείρουν τις ίνες που παράγουν κολλαγόνο, καθώς επαναφέρουν και δεσμεύουν τα επίπεδα υγρασίας. Επανέρχεται στην επιδερμίδα η χαμένη της ελαστικότητα, ενώ συγχρόνως παρέχει καταπραϋντική και αντί- οξειδωτική δράση.

Η σειρά περιποίησης ROSE DEW είναι μια σειρά πλούσιας ενυδάτωσης με αντιρυτιδική δράση, που βοηθά να επανέλθει η ελαστικότητα, και η λάμψη στο δέρμα.
BHMA 1
Αφαιρεί απαλά τις ακαθαρσίες και το μακιγιάζ
από το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ. Αφήνει το δέρμα φρέσκο και
το προετοιμάζει ιδανικά για τα επόμενα βήματα φροντίδας του δέρματος.
Με υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλων.
BHMA 2
Το εκχύλισμα alpenrose μειώνει τα σημάδια πρόωρης γήρανσης του δέρματος και αυξάνει την ανθεκτικότητά του. Το multimoist CLRTM και το ανθόνερο προσθέτουν υγρασία. Μεθυστικό άρωμα τριαντάφυλλων. Αφήνει το δέρμα λαμπερό και ροδαλό.
BHMA 3
Το εκχύλισμα alpenrose μειώνει σημάδια πρόωρης γήρανσης του δέρματος και αυξάνει την ανθεκτικότητά του. Το λάδι Jojoba λειαίνει και προστατεύει την επιδερμίδα. Αφήνει το δέρμα λαμπερό και ροδαλό. Με μεθυστικό άρωμα τριαντάφυλλων.
BHMA 4
Θρεπτική. Προστατευτική. Σφιγκτική.
Το εκχύλισμα alpenrose μειώνει τα σημάδια πρόωρης γήρανσης του δέρματος και αυξάνει την ανθεκτικότητα του. Το λάδι αβοκάντο τρέφει και βοηθά στην ενίσχυση του φυσικού φραγμού της επιδερμίδας. Αφήνει το δέρμα να φαίνεται λαμπερό και ροδαλό. Με υπέροχο άρωμα τριαντάφυλλων.
BHMA 5
Το εκχύλισμα alpenrose μειώνει σημάδια πρόωρης γήρανσης του δέρματος. Το κεράσι των Ιμαλαΐων θρέφει, λειαίνει και αφήνει το δέρμα λαμπερό και φρέσκο.
Επιστροφή στο ιστολόγιο