ANNEMARIE BÖRLIND – Natural Beauty

ANNEMARIE BÖRLIND – Natural Beauty

Βασίζεται στην παράδοση και εμπιστεύεται τη φύση.
Η πρώτη μάρκα διεθνώς που ταυτίστηκε με την ομορφιά και τη φύση. Από το 1959 και με έδρα το Black Forest της Γερμανίας  το μότο της ιδρύτριας Annemarie Lindner ήταν «Δεν βάζω τίποτα στο δέρμα μου που δεν μπορώ να φάω». 
Έως σήμερα η εταιρεία ANNEMARIE BORLIND συνεχίζει την έρευνα και την ανάπτυξη στον τομέα της φυσικής φροντίδας και της φυσικής ομορφιάς του δέρματος με τα καλύτερα συστατικά: αυτά που έχει να προσφέρει η φύση και ο Μέλανας Δρυμός (Black Forest) της Γερμανίας. Γι’ αυτό και ANNEMARIE BORLIND σημαίνει φυσικά καλλυντικά made in the Black Forest.
Όλα ξεκίνησαν το 1959, όταν η Annemarie Lindner ίδρυσε την εταιρεία ANNEMARIE BORLIND - Natural Beauty μαζί με τον σύζυγο της. Παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο των φυσικών καλλυντικών, παραμένει έως σήμερα οικογενειακή επιχείρηση αφού τα ηνία της εταιρείας έχουν περάσει στην τρίτη γενιά Lindner. Οι οικογενειακές αξίες είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο βασίζεται η συνεχής εξέλιξη της ANNEMARIE BORLIND - Natural Beauty.

AnnemarieBorlindNaturalBeauty

Η πρωτοπόρος και δυναμική Annemarie Lindner ήταν αισθητικός αλλά οι ευαισθησίες του δέρματός της και οι αλλεργίες που της προξενούσαν τα καλλυντικά της εποχής την ώθησαν στο να δημιουργήσει τα πρώτα 100% φυσικά καλλυντικά παγκοσμίως.
Ξεκίνησε με το πολύ απλό μότο «Δεν βάζω τίποτα στο δέρμα μου που δεν μπορώ να φάω», το οποίο αποτέλεσε τη βάση πάνω στην οποία δημιούργησε και εξέλιξε η Annemarie Borlind Natural Beauty όλα τα προϊόντα έως σήμερα. 
Κατέκτησε έτσι τον τίτλο της πρώτης vegetarian (και κατόπιν vegan) εταιρείας στον κόσμο πολύ πριν γίνει ‘‘μόδα’’, μετέπειτα ανάγκη και τελικά τρόπος ζωής της σύγχρονης εποχής.
Η Annemarie Lindner επικεντρώθηκε στα αγνά δώρα της φύσης, στην αποτελεσματικότητα των ενεργών συστατικών που έβρισκε αποκλειστικά στο Μέλανα Δρυμό (Black Forest), που έως σήμερα αποτελεί έδρα όλης της επιχείρησης, από τη διοίκηση έως την παραγωγή και το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, εξασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των προϊόντων.
Την ταύτιση της ANNEMARIE BORLIND - Natural Beauty με τη φύση τη βλέπουμε στην επιλογή της να χρησιμοποιεί: 
1) Φυτικά εκχυλίσματα από οργανικές καλλιέργειες
2) Νερό από πηγές του Μέλανα Δρυμού
3) Καινοτομικά vegan καλλυντικά, χωρίς ζωικά παράγωγα 
4) Πιστοποιημένες μεθόδους animal cruelty free και animal free testing 
Η ANNEMARIE BORLIND - Natural Beauty είναι μια eco-friendly εταιρεία που συνδυάζει την βιωσιμότητα και τις ηθικές πρακτικές με την αποδεδειγμένη, και πιστοποιημένη από αναγνωρισμένους παγκόσμιους οργανισμούς, αποτελεσματικότητα των προϊόντων της. Η κοινωνική ευθύνη της εταιρείας όμως δεν σταματά εκεί. Υποστηρίζει τοπικές κοινωνίες με την αγορά συγκεκριμένων πρώτων υλών, και με δράσεις της στηρίζει περιβαλλοντικά έργα σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα μέρος της φιλοσοφίας της εταιρίας είναι να δώσει στις επόμενες γενιές το μέλλον που τους αξίζει.
Στην ANNEMARIE BORLIND - Natural Beauty θα βρείτε καλλυντικά προϊόντα για όλους τους τύπους δέρματος για γυναίκες και άντρες, καθώς επίσης και συλλογή από vegan προϊόντα μακιγιάζ που θα καλύψουν και τις πιο απαιτητικές επιδερμίδες.
Κάποιες από τις σειρές φροντίδας του δέρματος, που εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες αλλά και άνδρες σε όλο τον κόσμο, και έχουμε ξεχωρίσει είναι οι εξής:

AQUANATURE
SYSTEM HYDRO - ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ.
Ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης που δεσμεύει την υγρασία κατάλληλο για τις γυναίκες άνω των 30 ετών με αφυδατωμένο και μεικτό δέρμα. Εξαφανίστε τις ρυτίδες που οφείλονται στην ξηρότητα και διατηρείστε το δέρμα ενυδατωμένο και ελαστικό.
Όλη η σειρά Aquanature είναι πιστοποιημένη vegan και παρέχει την φροντίδα που χρειάζεστε για λεία και λαμπερή επιδερμίδα.

LL
REGENERATION SYSTEM VITALITY - ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ 
Η εξειδικευμένη σειρά φροντίδας LL REGENERATION ενισχύει την αναζωογόνηση του δέρματος. Ενεργοποιείστε την αναγέννηση των κυττάρων σας, με ισχυρή αντιγηραντική  δράση, δείτε το δέρμα σας άμεσα πιο σφιχτό, αναζωογονημένο και ελαστικό.

SYSTEM ABSOLUTE SYSTEM ANTI-AGING - ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΩΡΙΜΟ ΔΕΡΜΑ 
Απευθύνεται σε γυναίκες μετά την ηλικία των 40, με πιο ώριμο και απαιτητικό δέρμα. Βελτιώστε την ελαστικότητα του δέρματος και ελαχιστοποιείστε τις ρυτίδες. Το πρωτοποριακό τρισδιάστατο πλέγμα ενεργών συστατικών ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας, επιλέξετε ανάμεσα σε ελαφριά και πλούσια υφή, για προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας και εντατική φροντίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αφήνει την επιδερμίδα πιο σφιχτή και λεία.

NATUROYALE
BIOLIFTING - ΣΕΙΡΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΩΡΙΜΟ ΔΕΡΜΑ
Ο καλύτερος σύμμαχος σας για το ώριμο δέρμα. Το κλειδί για την αποτελεσματικότητα της σειράς NATUROYALE είναι το Biolifting complex. Ενεργοποιεί την αναγεννητική ικανότητα του δέρματος και ανανεώνει τα κυττάρα. Χρησιμοποιείστε τα καθημερινά για να πετύχετε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα φυσικού λίφτινγκ. Ακόμη και μετά από σύντομη χρήση, το δέρμα είναι φυσικά πιο σφριγηλό, πιο λείο και ενυδατωμένο. Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που διατηρούν την αυτοπεποίθηση τους και παραμένουν εμπνευσμένες και περιποιημένες.
 
SPECIAL CARE - Προϊόντα Ειδικής φροντίδας
Για στοχευμένη και εντατική περιποίηση του δέρματος σας, επιλέξτε πρωτοποριακά προϊόντα για τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σας. Φροντίδα ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του δέρματός σας.
Επεκτείνετε ή αντικαταστήστε τμήματα της καθημερινής περιποίησής σας χρησιμοποιώντας τα προϊόντα στοχευμένης φροντίδας όπως: 
Τους Διφασικούς ορούς που ενισχύουν την επιδερμίδα σας και προσφέρουν extra ενυδάτωση, αναζωογόνηση, αναγέννηση, λείανση, τόνωση, αντιγήρανση. Από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που προσφέρει η ANNEMARIE BORLIND - Natural Beauty
Τις κάψουλες INTENSIVE CARE με έλαιο για εντατική περιποίηση κατά την διάρκεια της νύχτας. Με βάση τα ceramides και το έλαιο από βόραγο, ενισχύστε την αντίσταση της επιδερμίδας και την ικανότητά της να δεσμεύει την υγρασία. Άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για μια επιδερμίδα εμφανώς αναζωογονημένη και λεία. Οι κάψουλες χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες ομορφιάς ως θεραπεία ενδυνάμωσης της επιδερμίδας που δρα τη νύχτα και εφανίζει αποτελέσματα καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.
Την Anti-aging cream mask που ενισχύει τη διέγερση και αναγέννηση των κυττάρων και σας προσφέρει μια ενδυναμωτική δράση, χάρη στα ενεργά συστατικά που περιέχει. Δείτε τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές που έχουν δημιουργηθεί από το πέρασμα του χρόνου ή από έντονη ξηρότητα, να εξομαλύνονται αισθητά και με διάρκεια. Ιδανική επιλογή για γυναίκες που απαιτούν μια επιδερμίδα πιο σφιχτή και σφριγηλή, ενυδατωμένη και αισθητά αναζωογονημένη. 
Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την vegan συλλογή ΜΑΚΙΓΙΑΖ ANNEMARIE BORLIND - Natural Beauty. Στη συλλογή μας θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Make up, πούδρες, ρούζ, μασκάρα, κραγιόν, μολύβια ματιών, χειλιών, σκιές, προϊόντα ντεμακιγιάζ και πολλά ακόμα. Το μακιγιάζ από την ANNEMARIE BORLIND - Natural Beauty τονίζει τη φυσική ομορφιά σας. Τα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά της φύσης και οι καινοτόμες συνταγές των καλλυντικών ANNEMARIE BORLIND - Natural Beauty σας προσφέρουν φροντίδα και διάρκεια όλη μέρα.
Η αρχή που έκανε η Annemarie Lindner με αποφασιστικότητα, επιμέλεια και μεγάλες δεξιότητες οδήγησε στην ίδρυση της εταιρίας ANNEMARIE BORLIND - Natural Beauty προκαλώντας παγκόσμιο θρίαμβο και αναγνώριση προωθώντας τα φυσικά προϊόντα και την αξία της φύσης γενικότερα. Πλέον, τα προϊόντα ANNEMARIE BORLIND - Natural Beauty βρίσκονται στους πιο εμπορικούς δρόμους του κόσμου. Μεγάλα αστέρια του Hollywood, όπως, η Charlize Theron, η Natalie Portman, η Gwyneth Paltrow, η Jessica Alba, η Kate Winslet, η Nicole Kidman και η Renee Zellweger χρησιμοποιούν τα προϊόντα. 
Καθόλη τη διάρκεια των 60 χρόνων που η ANNEMARIE BORLIND - Natural Beauty  παράγει φυσικά καλλυντικά έχει κερδίσει σημαντικά βραβεία και συνεχίζει δίνοντας έμφαση στην εξέλιξή της και χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους έρευνας. Αποκαλύπτει την καλά κρυμμένη δύναμη της φύσης με σκοπό την αδιάκοπη βελτίωση και ανάπτυξή της. Στόχος της οικογένειας Lindner είναι μέχρι το 2025 η ANNEMARIE BORLIND - Natural Beauty να πετύχει θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, θέτοντας υποψηφιότητα για το βραβείο Green Award, δηλαδή της πιο πράσινης βιομηχανίας της Γερμανίας και μία από τις πιο πράσινες βιομηχανίες παγκοσμίως.

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο