Bon Voyage! Τι ρούχα να βάλετε στη βαλίτσα & tips για εύκολο πακετάρισμα!

Bon Voyage! Τι ρούχα να βάλετε στη βαλίτσα & tips για εύκολο πακετάρισμα!

Ονειρεύεστε μαυρισμένο δέρμα, δάχτυλα στην άμμο και κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα;
Ναι λοιπόν, είναι καιρός για μια μικρή καλοκαιρινή απόδραση από την γκρίζα πόλη!
Είτε ο προορισμός σας είναι μια απομονωμένη παραλία, μια μαγευτική ορεινή λίμνη, ή μια εκθαμβωτική πόλη στη μέση του κόσμου, έχουμε τα τέλεια κομμάτια που μπορείτε να πάρετε μαζί σας: από maxi φορέματα έως μίνι φούστες, φανταστικές μπλούζες με print έως τολμηρά ριγέ μπλουζάκια, και strappy άνετα σανδάλια.
Και, για να βεβαιωθείτε ότι είστε κυριολεκτικά έτοιμοι, δείτε παρακάτω τη λίστα με τις συμβουλές για εύκολο πακετάρισμα!

Δείτε τα απαραίτητα για την καλοκαιρινά βαλίτσα:

#1. TROPICAL BREEZE

Πάρτε μαζί σας δροσερά ρούχα φτιαγμένα από ελαφριά υφάσματα (τα λινά  είναι τα αγαπημένα μας), αμάνικα tops και σορτς σε οποιοδήποτε μήκος ή στυλ. Mη ξεχάσετε ένα φαρδύ, χαλαρό παντελόνι για τις πιο δροσερές μέρες και νύχτες. Προσθέστε slides σε μια χαρούμενη απόχρωση και μια τσάντα crossbody οπωσδήποτε και είστε έτοιμοι για απογείωση!

Λίστα για τροπικές διακοπές:

1. Λινή βερμούδα
2. Ριγέ tank top
3. Μονόχρωμο tank top με κουμπάκια
4. Boho crossbody τσάντα
5. Slides δερμάτινα
6. Σόρτς με τροπικό τύπωμα
7. Λινή παντελόνα με ρίγες

 

#2. ΠΑΣΤΕΛ

Λεμόνι, μέντα, φράουλα και κρεμώδης βανίλια, τίποτα δεν φωνάζει "καλοκαίρι" πιο δυνατά από ρούχα σε χρώματα δροσιστικών παγωτών σορμπέ. Κινηθείτε σε απαλούς μπλε τόνους και θα έχετε μια καλαίσθητη παστέλ παλέτα που συνδυάζετε καλά μαζί. Προσθέστε οπτικό ενδιαφέρον με ένα ζευγάρι σανδάλια animal print και ολοκληρώστε την εμφάνιση με μια τσάντα σε ουδέτερο χρώμα.

Λίστα για "παστέλ" Σαββατοκύριακο:

1. Παστέλ top με ρίγες
2. Φούστα τζιν
3. Ψάθινη στρογγυλή τσάντα
4. Τζιν στο χρώμα της μέντας
5. Τζιν σε απαλό ροζ
6. Σανδάλια animal print
7. Ελαφρύ πλεχτό κίτρινο top

#3. Ναυτικό στυλ

Το κόκκινο, το λευκό και το μπλε θυμίζουν το καλοκαίρι και τη θάλασσα, υπάρχουν σε πληθώρα μοτίβων και υφών. Μας αρέσει η ευκολία με την οποία συνδυάζονται όλα μεταξύ τους. Πάρτε μαζί σας ένα ζευγάρι άνετων πάνινων παπουτσιών και περιηγηθείτε πολλές ώρες χωρίς πόνο.

Λίστα για θαλασσοπόρους εξερευνητές:

1. Σορτς με κουμπιά μπροστά
2. Floral σορτς σε navy τόνους
3. Πάνινα δετά παπούτσια
4. Πουκάμισο καρό
5. Φόρεμα navy blue 
6. Tank top ριγέ

10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ ΣΑΣ

#1. Επιλέξτε χρώματα που συνδυάζονται μεταξύ τους
Επιλέξτε τρία ή τέσσερα χρώματα που ταιριάζουν μεταξύ τους και με τον προορισμό σας. Θα επισκεφτείτε μια μητρόπολη του κόσμου; Δοκιμάστε μια ουδέτερη παλέτα το μαύρο, το λευκό, το μπλε και το γκρι δεν θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Για απόδραση σε νησί ανακατέψτε φωτεινό κίτρινο με πράσινο ή πορτοκαλί με λευκό ή μπεζ με χακί. Ρούχα που ταιριάζουν μεταξύ τους χρωματικά σημαίνει περισσότερες ιδέες και λιγότερο άγχος.

 

#2. Αξεσουάρ
Αφήστε τα καλά πράγματα στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων των  κοκτέιλ δαχτυλιδιών και των περιδέραιων. Επιλέξτε να πάρετε μαζί σας μικρά, πολύχρωμα, μικρής χρηματικής αξίας κοσμήματα. Οπωσδήποτε πρέπει να πάρετε μαζί σας γυαλιά ηλίου και καπέλο! Ένας εύκολος τρόπος για να αλλάξετε την εμφάνισή σας είναι ένα πολύχρωμο μαντήλι ή μια μονόχρωμη εσάρπα σε ποπ χρώμα που θα σας προσφέρει ζεστασιά τα βράδια που θα έχει λίγη παραπάνω δροσιά!

#3. Πρακτική τσάντα
Δεν χρειάζεται να πάρετε τσάντα για κάθε σας look. Επιλέξτε μια τσάντα crossbody ουδέτερου χρώματος με αφαιρούμενο λουράκι που μετατρέπεται σε βραδινό clutch ώστε να μπορείτε να τη φοράτε σε κάθε σας εμφάνιση!

#4. Τα άνετα παπούτσια είναι το κλειδί
Tennies, loafers ή μπαλαρίνες και ένα ζευγάρι σανδάλια είναι τα μόνα που θα χρειαστείτε για να διατηρήσετε τα πόδια σας ευτυχισμένα. Εάν θέλετε να πάρετε ένα πιο ψηλό παπούτσι, οι πλατφόρμες είναι μια καλή επιλογή.

#5. Πάρτε μαζί σας τουλάχιστον ένα ζευγάρι τζιν
Τα τζιν είναι παντός καιρού, ειδικά αν οι θερμοκρασίες τείνουν να μειώνονται το βράδυ. Πάνε με οτιδήποτε και να δεν χρειάζονται συχνό πλύσιμο. Πάρτε μαζί σας το πιο ευέλικτο και αγαπημένο σας καλοκαιρινό τζιν. 

#6. Ελέγξτε τον καιρό εκ των προτέρων
Ας ελπίσουμε ότι η μόνη ομπρέλα που θα χρειαστεί να βγάλετε είναι αυτή στο φανταχτερό κοκτέιλ σας. Ωστόσο, είναι πάντα σοφό να έχετε μια μικρή ομπρέλα ταξιδιού σε περίπτωση που βρέξει.

#7. Κάντε ρολό
Τυλίξτε τα ρούχα σας ρολό για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον περιορισμένο χώρο. Όχι μόνο θα μπορείτε να χωράτε περισσότερα στη βαλίτσα σας, αλλά το κόλπο αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα ρούχα σας ατσαλάκωτα. Επίσης θα μπορείτε εύκολα να δείτε τι έχετε χωρίς να χρειάζεται να τα βγάλετε όλα από τη τη βαλίτσα σας.

 #8. Μειώστε το μέγεθος των προϊόντων περιποίησης
Επιλέξτε συσκευασίες μεγέθους ταξιδιού των αγαπημένων σας προϊόντων ομορφιάς ή αγοράστε μικρά πλαστικά μπουκάλια και γεμίστε τα. Τα προϊόντα πλήρους μεγέθους προσθέτουν βάρος και καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο.

#9. Προστατεύστε τη βαλίτσα από διαρροές
Βάλτε τις λοσιόν και τα καλλυντικά σας σε μια πλαστική τσάντα με φερμουάρ και στη συνέχεια τα βάζετε στη θήκη καλλυντικών για άμεση προστασία από διαρροές.

#10. Δείξτε στο δέρμα σας αγάπη
Φροντίστε να έχετε αντηλιακό με τουλάχιστον 30SPF δείκτη προστασίας και καπέλο με πλατύ γείσο. Μην ξεχνάτε να φροντίσετε το δέρμα και τα μαλλιά σας με τα απαραίτητα καλλυντικά προϊόντα μετά την ηλιοθεραπεία.

Επιστροφή στο ιστολόγιο