Ενυδάτωση! Αυτό που χρειάζεται το δέρμα μας μετά το καλοκαίρι.

Ενυδάτωση! Αυτό που χρειάζεται το δέρμα μας μετά το καλοκαίρι.

Οι άνθρωποι  με ξηρό δέρμα, αισθάνονται  συνέχεια φαγούρα και συχνά έρχονται αντιμέτωποι με την γήρανση του δέρματος  λόγω ξηρότητας. Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις ,  δεν πίνουν αρκετό νερό για να διατηρήσουν το δέρμα υγιές και απαλό.  Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για την υγεία και την εμφάνιση του δέρματός σας είναι να παραμείνετε ενυδατωμένοι. Το δέρμα σας αποτελείται από τρία στρώματα: το εξωτερικό στρώμα που είναι η επιδερμίδα, το χόριο που  βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα  και τον υποδόριο ιστό. Όταν το εξωτερικό στρώμα του δέρματός σας δεν περιέχει αρκετή υγρασία, το δέρμα θα χάσει την ελαστικότητά του και θα γίνει τραχύ.


Το καλοκαίρι και την περίοδο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θέλουμε να διατηρήσουμε ενυδατωμένη την επιδερμίδα μας. Έτσι θα αποφευχθεί η αφυδάτωση και το ανεπιθύμητο ξεφλούδισμα που θα αφαιρέσει την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος μαζί με το μαύρισμα.


Ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός σας, η σημασία του ενυδατωμένου δέρματος δεν μπορεί να υποτιμηθεί και σας εξηγούμε γιατί.


Το να κρατάτε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη θα αναζωογονήσει το δέρμα σας και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να φαίνεται και να είναι απαλό.

 Όταν το δέρμα έχει την υγρασία που χρειάζεται αποβάλει τις τοξίνες και μεταφέρει θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα του δέρματος.


Το δέρμα που είναι καλά ενυδατωμένο είναι λιγότερο ευαίσθητο σε ερεθισμούς και μικρόβια που μπορούν να γλιστρήσουν από το φράγμα των λιπιδίων όταν το δέρμα στερείται υγρασίας. 

Το δέρμα που δεν είναι ενυδατωμένο έχει συχνά φαγούρα, νιφάδες, είναι κόκκινο με  φλεγμονή.


Το ξηρό δέρμα δημιουργεί  λεπτές γραμμές και ρυτίδες λόγω συρρίκνωσης των κυττάρων του δέρματος. Επιπλέον, το ενυδατωμένο δέρμα βοηθά στην καταπολέμηση της λιπαρότητας. Το αφυδατωμένο δέρμα παράγει περισσότερο λάδι επειδή αντισταθμίζει την έλλειψη υγρασίας.

 

Τρόποι για να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο

-Εκτός από το πόσιμο άφθονο νερό (μεταξύ 6 και 8 ποτήρια την ημέρα), υπάρχουν μερικοί ακόμη τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε το δέρμα σας να διατηρήσει την υγρασία που χρειάζεται, όπως:

-Να τρέφεστε με τρόφιμα πλούσια σε βασικά λιπαρά οξέα

Tρώγοντας τρόφιμα πλούσια σε απαραίτητα λιπαρά οξέα όπως σολομό, ελαιόλαδο, καρύδια και σπόρους κολοκύθας, μπορείτε να βοηθήσετε να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές βελτιώνοντας τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματός σας.

-Βάλτε στην ρουτίνα περιποίησής σας τη σειρά συστηματικής φροντίδας AQUANATURE της ANNEMARIE BORLIND που είναι κατάλληλη και για vegan, παρέχει φροντίδα και βαθιά ενυδάτωση που αποθηκεύεται στο δέρμα. Βοηθά έτσι στην εξάλειψη των αρχικών ρυτίδων και φροντίζει εντατικά το αφυδατωμένο δέρμα που απαιτεί αναγέννηση.

Τα βλαστοκύτταρα από τον πάπυρο και άλλες πολύτιμες, φυσικές θρεπτικές ουσίες αποτρέπουν την εμφάνιση ρυτίδων λόγω ξηρότητας και υποστηρίζουν την ελαστικότητα του δέρματος.

Για λεία, λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα η λύση είναι μία: η vegan σειρά συστηματικής φροντίδας AQUANATURE της ANNEMARIE BORLIND

Η σειρά αποτελείται από:

AQUANATURE - SYSTEM HYDRO Αναζωογονητικός Αφρός Καθαρισμού

Καθαριστικό. Ενυδατικό. Αναζωογονητικό.
Περιέχει βοτανικά τασιενεργά που καθαρίζουν βαθιά αλλά απαλά το δέρμα σας. Η πιστοποιημένη οργανική αλόη βέρα, τοεκχύλισμα ζαχαρότευτλων και βοτανικό υαλουρονικό οξύ που περιέχει προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση ενώ αφήνουν το δέρμα απαλό και αναζωογονημένο.

AQUANATURE - SYSTEM HYDRO Αναζωογονητικός ορός ενυδάτωσης

Ενδυνάμωση. Ενυδάτωση. Αναζωογόνηση.
Η αλόη βέρα, το εκχύλισμα πράσινων φυκιών και το βοτανικό υαλουρονικό οξύ παρέχουν έντονη υγρασία. Το επιλόβιο (Willowherb) καθαρίζει τους πόρους του δέρματος. Για λαμπερό, αναζωογονημένο δέρμα.

AQUANATURE - SYSTEM HYDRO Κρέμα ημέρας  υαλουρονικού ελαφριάς υφής

Αναγεννητική. Ενυδατική. Εξομαλυντική.
Τα βλαστοκύτταρα από πάπυρο, ενισχύουν το φραγμό του δέρματος και όταν χρησιμοποιούνται παράλληλα με βοτανικό υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα αρμυρήθρας, αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Η μεταξένια κι ελαφριά υφή της σε μορφή τζελ, είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες με ανάγκη ενυδάτωσης αλλά και ως βάση για πριν το μακιγιάζ.

AQUANATURE - SYSTEM HYDRO Κρέμα ημέρας  υαλουρονικού πλούσιας υφής

Αναγεννητική. Ενυδατική. Εξομαλυντική.
Τα βλαστοκύτταρα από πάπυρο, ενισχύουν το φραγμό του δέρματος και όταν χρησιμοποιούνται παράλληλα με βοτανικό υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα αρμυρήθρας, αυξάνουν τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος. Κρεμώδης υφή ιδανική σαν βάση για μακιγιάζ

TIP

Εφαρμόστε  την ενυδατική σας κρέμα λίγα λεπτά μετά το ντους ή το μπάνιο (με χλιαρό νερό) αυτό θα βοηθήσει το δέρμα σας να απορροφήσει την χαμένη υγρασία όσο οι πόροι σας είναι ανοιχτοί.

AQUANATURE - SYSTEM HYDRO Κρέμα Νύχτας με υαλουρονικό

Θρεπτική. Ενυδατική. Αναζωογονητική.
Τα βλαστοκύτταρα από πάπυρο και τα πολύτιμα βοτανικά έλαια που περιέχει, παρέχουν εντατική αναζωογονητική δράση. Το βοτανικό υαλουρονικό οξύ και η πιστοποιημένη οργανική αλόη βέρα προσφέρουν στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση ενώ βοηθούν το δέρμα κατα τη διάρκεια της νύχτας να την συγκρατήσει για περισσότερο χρόνο.

AQUANATURE - SYSTEM HYDRO Κρέμα ενυδάτωσης και αντιγήρανσης ματιών με υαλουρονικό

Αναζωογονητική. Ενυδατική. Αναπλαστική
Περιέχει βοτανικό υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα σαλικόρνιας που γεμίζουν τις ρυτίδες που προκαλούνται από την ξηρότητα. Η οργανική καφεΐνη μειώνει το πρήξιμο ενισχύοντας τη λάμψη της περιοχής των ματιών.

Και για έχετε τα αγαπημένα σας προϊόντα πάντα μαζί σας !

AQUANATURE - SYSTEM HYDRO Πακέτο Ταξιδίου που περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα σε travel size

-Αναζωογονητικός Αφρός καθαρισμού 50 ml

-Αναζωογονητικός Ορός Επανυδάτωσης 15 ml 

- Kρέμα ημέρας υαλουρονικού 15 ml

-Κρέμα νύχτας υαλουρονικού 15 ml

Δείτε παρακάτω προϊόντα της Annemarie Borlind
με βοτανικό υαλουρονικό οξύ για να
 επεκτείνετε ή να ενισχύσετε τμήματα της καθημερινής σας περιποίησής:

2-PHASE HYALURONAN SHAKE
Διφασικός ορός υαλουρονικού για εντατική ενυδάτωση & αναγέννηση

Ένας πρωτοποριακός διφασικός ορός με βιολογικό υαλουρονικό οξύ που προσφέρει εντατική, διαρκή ενυδάτωση. Συσφίγγει την επιδερμίδα ενώ παράλληλα γεμίζει της ρυτίδες. Κατάλληλο και για την περιοχή γύρω από τα ματιά. Ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από γυναίκα και από άντρα για όλες τις ηλικίες.

HYDRO BOOSTER 
Θεραπευτικός ορός εντατικής ενυδάτωσης

Ο ορός HYDRO BOOSTER με κόκκινο φύκι, ενισχύει τη δυνατότητα του δέρματος για φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος.
Το μανιτάρι tremella που επίσης περιέχει, τροφοδοτεί το δέρμα με φυτικό υαλουρονικό οξύ, για πιο άμεσα αποτελέσματα.
Ιδανικός για δέρμα με λεπτές ρυτίδες ξηρότητας που έχει ανάγκη από άμεση ενυδάτωση.
Αποτελέσματα : 18% αύξηση υγρασίας μετά από 2 ώρες & 24ωρη ενυδατική δράση

HYDRO GEL MASK
Μάσκα εντατικής ενυδάτωσης με υαλουρονικό

H Μάσκα εντατικής φροντίδας HYDRO GEL MASK διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος υψηλά, χάρη στο βοτανικό υαλουρονικό οξύ. Προσφέρει διαρκή ισορροπία και γεμίζει τις λεπτές γραμμές καθώς και τις ρυτίδες που προκαλούνται από την ξηρότητα. Για δέρμα που δείχνει λαμπερό και νεανικά φρέσκο, χάρη στο κόκκινο φύκι, που προωθεί την υδρολιπιδική ισορροπία.
Ιδανική για κάθε ηλικία και για κάθε τύπο επιδερμίδας που έχει ανάγκη μία άμεση τόνωση ενυδάτωσης.

HYALURONIC EYE PADS
Με άμεσα αποτελέσματα

Ενυδατικά. Αναζωογονητικά. Δροσιστικά.
Οι πρώτες βοήθειες για τις κουραστικές ημέρες και τις ξέφρενες νύχτες σας. Το βοτανικό υαλουρονικό οξύ δεσμεύει την υγρασία και κάνει την περιοχή των ματιών να φαίνεται πιο νεανική και πιο φωτεινή. Η ρίζα του αμορφόφαλλου μειώνει τις ρυτίδες γρήγορα και αποτελεσματικά. Για λαμπερή, φρέσκια εμφάνιση στα μάτια.

Επιστροφή στο ιστολόγιο