Tips για να φοράτε με στυλ φορέματα σε ρευστή γραμμή

Tips για να φοράτε με στυλ φορέματα σε ρευστή γραμμή

Είναι άνετα, προσαρμόζονται σε κάθε περίσταση, είναι εύκολο να φορεθούν και είναι πραγματικά κολακευτικά. Τα φορέματα έκαναν δυναμική εμφάνιση αυτήν την εβδομάδα στις βιτρίνες αλλά και στους δρόμους αφού πολλές γυναίκες επέλεξαν να τα φορέσουν. Σήμερα, θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να δώσετε extra στυλ στα χαλαρά, αεράτα φορέματα και να επιλέξετε αυτά που θα λατρεύετε να φοράτε όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι.
#1. Συμβουλές για να επιλέξετε ένα χαλαρό φόρεμα:
1. Επιλέξτε αυτό που είναι άνετο για εσάς. Όταν ψωνίζετε, θα βρείτε πολλές διαφορετικές φόρμες στα φορέματα, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά για να δείτε ποια δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς και ποια είναι αυτά που θα αγαπήσετε, να είστε υπομονετικές μέχρι να βρείτε το κατάλληλο που σας αρέσει περισσότερο.
2. Εάν πρόκειται να αγοράσετε περισσότερα από ένα, τότε φροντίστε να είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Αποκτήστε ένα floral, ένα άλλο μονόχρωμο, ένα με ιδιαίτερο print και ούτω καθεξής …
3. Γνωρίστε το σχήμα του σώματός σας. Η κατανόηση του σχήματος του σώματός σας θα διευκολύνει τις αγορές σας. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να στυλιζάρετε τα φορέματα σας και να τα κάνετε να λειτουργούν για εσάς!
#2. Δοκιμάστε να φορέσετε μια ζώνη με ένα χαλαρό φόρεμα.
Η επιλογή ενός άνετου φορέματος δεν σημαίνει ότι οι καμπύλες και το σχήμα του σώματός σας δεν πρέπει να φαίνονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ζώνη για να δώσετε έμφαση στη μέσης σας. Αν το φόρεμα δεν συνοδεύεται από ζώνη δοκιμάστε να αγοράσετε μια κομψή δερμάτινη ζώνη. Καφέ και κάμελ ταιριάζουν άψογα με λουλουδάτα φορέματα.
#3. Επιλέξτε φορέματα με ξεκάθαρη μέση ως εναλλακτική λύση.
Εάν δεν προτιμάτε τις ζώνες αλλά εξακολουθείτε να θέλετε με κάποιο τρόπο να ξεχωρίζει η μέση σας είστε τυχερές επειδή φέτος θα βρείτε πολλά ρευστά φορέματα είτε με ραμμένη μέση είτε με ελαστική μέση για πιο άνετη εφαρμογή.
#4. Αέρινα φορέματα με τζάκετ.
Εάν ο καιρός είναι ψυχρός  ή απλώς θέλετε να δημιουργήσετε layers με το ρομαντικό σας φόρεμα, τα τζιν τζάκετ, οι ζακέτες και τα ανοιξιάτικα δερμάτινα τζάκετ μπορούν να φαίνονται υπέροχα με το φόρεμα σας. Μπορούν επίσης να ολοκληρώσουν το ντύσιμο ή την εμφάνιση σας.
#5. Βολάν, φουσκωμένα μανίκια και φορέματα με έναν ώμο.
Αν δεν ψάχνετε για ένα διακριτικό φόρεμα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτά που δίνουν έμφαση στο σχεδιασμό και τις λεπτομέρειες. Μας αρέσει να βλέπουμε έντονα, φουσκωτά μανίκια με φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις. Επίσης τα φορέματα με τον έναν ώμο και φυσικά τα βολάν είναι πάντα ένας τρόπος να κάνετε αισθητή τη στιλιστική σας παρουσία.
#6. Πώς να δώσετε ένα επίσημο χαρακτήρα σε αέρινα, ρευστά φορέματα.
Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να φορέσετε ένα χαλαρό και αέρινο φόρεμα στο γραφείο ή σε κάποια επίσημη εκδήλωση. Χρειάζεται μόνο ένα κομμάτι για να αλλάξετε εντελώς μια εμφάνιση. Και φυσικά μιλάμε για το σακάκι. Μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εμφάνιση, όποια κι αν είναι, σοβαρή και κομψή. Επιλέξτε ένα σακάκι σε χρώμα που ταιριάζει με το φόρεμά σας και τελειώστε την εμφάνιση με ένα ωραίο κομψό ζευγάρι γόβες.
Επιστροφή στο ιστολόγιο