Ταξιδέψτε στον κόσμο με τη La Boucle!

Ταξιδέψτε στον κόσμο με τη La Boucle!

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Ονειρεύεστε ταξίδια σε όλο τον κόσμο;

Ταξιδέψτε στον κόσμο με τη La Boucle!
Κάθε ζώνη έχει πάρει το όνομά της από μία πόλη του κόσμου. 

Οι ζώνες La Boucle με λίγα λόγια:

-Από ιταλικό δέρμα υψηλής ποιότητας και φυτικής δέψης

-Με 7 χρόνια εγγύηση Κάθε ζώνη έρχεται σε πολυτελή συσκευασία 

ιδανική για δώρο🎁

-Χάρη στον πρωτότυπο πλεκτό σχεδιασμό τους δεν έχουν τρύπες. Ξεγνοιάστε από το άγχος και τον περιορισμό των απλών ζωνών και φορέστε τις όσο σφιχτά ή χαλαρά θέλετε για άνεση όλη μέρα!

-Σε 3 μεγέθη για κάθε σωματότυπο!

-Για άνδρες και γυναίκες!

 Και το κερασάκι; Για κάθε ζώνη που αγοράζετε, εμείς φυτεύουμε ένα δέντρο!🌳 Σε συνεργασία με την μη κυβερνητική οργάνωση WeForest, έχουμε συμβάλλει στην φύτευση τουλάχιστον 40.000 δέντρων μέχρι σήμερα.

Είναι κατασκευασμένες από άγριο καουτσούκ, για να σας προσφέρουμε τη σωστή ελαστικότητα, ούτε υπερβολικά μικρή ούτε υπερβολικά αυξημένη, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα μέγεθος για όλες τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Οι φυσικές ίνες πολυπροπυλενίου, βοηθούν στην εύκολη απορρόφηση του νερού και στην αποφυγή λεκέδων. Ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας, τις καθιστά εύκαμπτες και ανθεκτικές.

Η ιδέα των ζωνών La Boucle ξεκίνησε με μία ζώνη για όλα τα μεγέθη, για γυναίκες και άντρες, ανεξαρτήτως περιφέρειας! Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα γούστα ποικίλλουν και για αυτό δημιουργήθηκαν επιπλέον 2 μεγέθη, εκτός του κανονικού:

La Boucle L'Originale: Το κλασικό μέγεθος των ζωνών La Boucle για περιφέρειες 95 έως 105 εκατοστά.

La Boucle Petite: Μικρό μέγεθος ζώνης σχεδιασμένη με μικρότερο φάρδος από την κανονική κατά 7 χιλιοστά καθώς και μικρότερη μεταλλική κεφαλή. Για περιφέρειες έως 90-95 εκατοστά.

La Boucle XXL: Σχεδιασμένη για όσους πραγματικά απολαμβάνουν τη ζωή και προτιμούν μεγαλύτερη άνεση. Κάνει την καθημερινότητα ακόμα πιο άνετη για περιφέρειες μεγέθους Large έως XXL (130 εκατοστά).  

Σχεδιασμένες για ταξίδια, οι ζώνες La Boucle είναι οι μόνες που περνούν απαρατήρητες από τον ανιχνευτή μετάλλων για να μην χρειάζεται να βγάζετε και να βάζετε τη ζώνη σας κάθε φορά που ταξιδεύετε αεροπορικώς. Επιπλέον, η ελαστικότητα της ζώνης επιτρέπει να την πακετάρετε εύκολα ενώ με το κόκκινο λάστιχο που περιέχεται στη συσκευασία δημιουργείται επιπλέον χώρος στη βαλίτσα.

 

 

La Boucle Athens

Αθήνα, η ιστορική πρωτεύουσα της Ευρώπης. H γενέτειρα της δημοκρατίας, των τεχνών, της επιστήμης και της φιλοσοφίας του δυτικού πολιτισμού. Σπίτι του Πλάτωνα, του Σωκράτη, του Περικλή, του Ευριπίδη, του Σοφοκλή, του Αισχύλου. Η Αθήνα είναι μία από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου. Σήμερα, κάτω από τη σκιά του Παρθενώνα, το σύγχρονο αστικό τοπίο της μεγάλης πόλης αντανακλά τη συναρπαστική ιστορία της, την πολυπολιτισμική μοντέρνα προσωπικότητά της.

 

La Boucle Dubai

Το Ντουμπάι είναι μια πόλη και εμιράτο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι ψηλότεροι ουρανοξύστες στον κόσμο, τα μεγαλύτερα mall και τα μεγαλύτερα τεχνητά νησιά είναι μόνο μερικά από τα τεράστια επιτεύγματα του Ντουμπάι, γνωστού για την ασυναγώνιστη χλιδή του. Ο Burj Khalifa, ένας πύργος ύψους 830 μέτρων, κυριαρχεί στον ορίζοντα που είναι γεμάτος με ουρανοξύστες. Στους πρόποδες του βρίσκεται το γνωστό σιντριβάνι του Ντουμπάι, με πίδακες νερού και φώτα χορογραφημένα σύμφωνα με τη μουσική που ακούγεται.

 

 

La Boucle Brussels

Έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά και πατρίδα των πιο αγαπημένων μας κόμικς, οι Βρυξέλλες συνδυάζουν το δράμα του μπαρόκ με την κωμωδία του Τεν Τεν, του Μιλού, του Λούκι Λουκ και των Στρουμφ! Η πρωτεύουσα του Βελγίου, που μοσχοβολάει βάφλες και σοκολάτα, διαθέτει πάνω από εκατό μουσεία! Σας ενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα, οι επιστήμες, οι τέχνες; Σίγουρα στις Βρυξέλλες θα βρείτε ένα μουσείο αφιερωμένο στα γούστα σας. Απολαύστε το εντυπωσιακό Atomium, το φουτουριστικό σύμβολο της πόλης, περάστε μια βόλτα από το Ευρωκοινοβούλιο να δείτε πού λαμβάνονται όλες οι σημαντικές αποφάσεις, αλλά και από τη Μίνι Ευρώπη, ένα πάρκο με όλα τα διάσημα αξιοθέατα της Ηπείρου που κατοικούμε. Φυσικά αξίζει πριν φύγετε να δείτε και το διάσημο, χάλκινο, «άσεμνο» αγαλματάκι Manneken-Pis, κοντά στην Grand Place.

 

 

 

La Boucle Helsinki

Μια πόλη σχετικά καινούρια και βιομηχανική, με πολλές μοναδικές γωνιές, υπέροχα μουσεία, μοντέρνα εστιατόρια, χρωματιστές αγορές, ένα πολύβουο λιμάνι, ακόμα πιο έντονη νυχτερινή ζωή και μια χαλαρή, ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Μυρωδιά θάλασσας, γεύση ψαριού, ήχοι από γλάρους και όψη κλασσικής σκανδιναβικής πρωτεύουσας είναι οι αισθήσεις του Ελσίνκι. Με… παλιομοδίτικη εμφάνιση και νεανικό αέρα η πρωτεύουσα της Φινλανδίας καλωσορίζει με ένα πλατύ χαμόγελο τους επισκέπτες της.

 

 

La Boucle Bogota

Η πρωτεύουσα της Κολομβίας, Μπογκοτά, έχει μετατραπεί σε μια παγκόσμια «Μέκκα του γκραφίτι», με χιλιάδες καλλιτέχνες του δρόμου να ζωγραφίζουν, με την συγκατάθεση των επίσημων Αρχών, σχέδια με πολιτικά και κοινωνικά μηνύματα πάνω στους τσιμεντένιους, αστικούς «καμβάδες». Η Μπογκοτά υπερηφανεύεται για τον μεγαλύτερο κάθετο κήπο του κόσμου. Είναι μια χαοτική και, εκ πρώτης όψεως, ψυχρή πόλη· δεν είναι τυχαίο ότι οι Κολομβιανοί των περιοχών της Καραϊβικής την αποκαλούν «ψυγείο». Είναι πολύ ιδιαίτερες οι πρωινές στιγμές, όταν η ομίχλη κατεβαίνει τις κάθετες πλαγιές των βουνών στα ανατολικά της και τυλίγει τα πολύχρωμα αποικιοκρατικά οικήματα στη γειτονιά της Καντελάρια.

 

La Boucle Montreal

Στην ανατολική πλευρά του Καναδά τρεις πόλεις μονοπωλούν το τουριστικό ενδιαφέρον των περισσότερων επισκεπτών: το Τορόντο, το Μόντρεαλ και το Κεμπέκ. Γεωγραφικά το Μόντρεαλ βρίσκεται στη μέση. Κάπου εκεί, ανάμεσα δηλαδή στον αμερικανικό χαρακτήρα του Τορόντο και στην ευρωπαϊκή αύρα του Κεμπέκ, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι βρίσκεται και η ταυτότητά του. Πρόκειται για ένα συνδυασμό που καθιστά την πόλη ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Το μεγαλύτερο κομμάτι βρίσκεται πάνω στο Island of Montreal, το οποίο βρέχεται από το ποτάμι Saint Lawrence. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, με επίκεντρο τη συνοικία Ville-Mari, η οποία περιλαμβάνει το downtown και το Vieux-Montreal (Παλιά Πόλη), παρουσιάζει διαρκή άνθηση, που ξεπερνά τα στενά όρια της οικονομίας. Θέατρα, γκαλερί, μουσεία, μουσικές σκηνές, εστιατόρια και clubs ξεπηδούν συνεχώς, δίνοντάς του τον τίτλο της πιο ζωντανής πόλης του Καναδά. Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας του είναι ακόμη ένα στοιχείο που δεν περνά απαρατήρητο. Όπως συμβαίνει σε ολόκληρη τη χώρα, έτσι και στο Μόντρεαλ το ανθρώπινο δυναμικό θα μπορούσε να περιγραφεί ως ένα πολυεθνικό μωσαϊκό.

Επιστροφή στο ιστολόγιο