Με στυλ και στο αεροδρόμιο!

Με στυλ και στο αεροδρόμιο!

Τι να φοράτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού;

Η κύρια προτεραιότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι να αισθάνεστε άνετα καθόλη τη διάρκεια του. Οι πολύωρες πτήσεις με αεροπλάνο και οι μετακινήσεις με αυτοκίνητο από και προς το αεροδρόμιο μπορούν να διαρκέσουν αρκετές ώρες ή και ημέρες. Χρειάζεστε ρούχα που να δείχνουν το προσωπικό σας στυλ, χωρίς να σας πιέζουν και να είναι αναπνεύσιμα.

Stretch κολάν, luxe μακό σετ και μαλακά τζιν είναι ασφαλείς επιλογές για μέγιστη άνεση. Αναζητήστε ένα μείγμα από βαμβάκι και λύκρα.

Τα υφάσματα που δεν τσαλακώνουν είναι μια καλή ιδέα για να διατηρήσετε το look σας κομψό πριν τις μετακινήσεις αλλά και μετά από αυτές, στο αυτοκίνητο, το αεροπλάνο ή και το καράβι.

Η θερμοκρασία αλλάζει συνεχώς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Να έχετε πάντα μαζί σας ένα πουλόβερ, ένα ελαφρύ καλοκαιρινό μπουφάν ή καμπαρντίνα, για να μείνετε ζεστοί.

Ανάλογα με το βάρος των αποσκευών σας, φορέστε το πιο άνετο ζευγάρι παπούτσια. Τα αθλητικά παπούτσια και τα μποτάκια αστραγάλων είναι πάντα μια πολύ καλή ιδέα αρκεί να είναι ελαφριά στα πόδια.

Τα must have αξεσουάρ που πρέπει να έχετε μαζί σας

Εκτός από τη σωστή επιλογή των ρούχων για το αεροπλάνο, μερικά αξεσουάρ θα σώσουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ακολουθεί η λίστα των βασικών αντικειμένων που πρέπει να έχετε μαζί σας:

Να ταξιδεύετε πάντα με μάσκα ματιών και ωτοασπίδες. Για πτήσεις μεγάλων αποστάσεων ή διαδρομές με  τρένο, αυτοκίνητο, πλοίο ένα καλής ποιότητας μαξιλαριού ταξιδιού μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε.

The Ultimate 2.0 Neck Pillow από τη Go Travel

Το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε είδους ταξίδι ή εκδρομή. Σχεδιασμένο για να προσαρμόζεται στα μέτρα σας με υλικό 'memory foam'.

Της εταιρείας Go Travel, διεθνής μάρκα εξειδικευμένη στα gadget ταξιδού.

Ωτοασπίδες Custom fit της Go Travel

Ωτοασπίδες Go Travel

Mάσκα ματιών που δεν έρχεται σε επαφή με τα μάτια, για να έχετε πάντα άψογο μακιγιάζ από τη Go Travel

 

Οι κυμαινόμενες θερμοκρασίες  προκαλούν σωματικό στρες, καθώς αναγκάζουν το σώμα σας να καταναλώνει ενέργεια διατηρώντας την εσωτερική σας θερμοκρασία σταθερή. Τα αεροπλάνα και τα πλοία έχουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οπότε είναι χρήσιμο να ντυθείτε με μπουφάν ή ζακέτα και να ταξιδέψετε με μια κουβέρτα ταξιδιού για να παραμείνετε ζεστοί.

Κουβέρτα ταξιδιού σε μαύρο ή γκρι από τη Go Travel

Ένα καπέλο είναι απαραίτητο για τα ταξίδια, εσείς θα το σώσετε από το στραπατσάρισμα μέσα στις αποσκευές σας και αυτό θα σας χαρίσει στυλ σε μια πολύ κακή μέρα για τα μαλλιά σας.

Οι κάλτσες είναι απαραίτητες  για μεγάλες διαδρομές  με αυτοκίνητο, αεροπλάνο και καράβι. Θα κρατήσουν τα πόδια σας ζεστά και αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο επιλέξτε κάλτσες συμπίεσης  για να γλιτώσετε τους αστραγάλους σας από το πρήξιμο κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Κάλτσες συμπίεσης σε μαύρο και μπεζ από τη Go Travel

Όσον αφορά τα κοσμήματα,  φωτίστε το outfit σας με τα αγαπημένα σας κομμάτια, φορώντας τα καθώς ταξιδεύετε, εξοικονομείτε χώρο και βάρος στις αποσκευές σας.

Σίγουρα σε όλους μας έχει τύχει να ξεμείνουμε από μπαταρία την ώρα που την είχαμε πιο πολύ ανάγκη. Αν ταξιδεύετε θα πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας ένα powerbank για να μπορείτε να επαναφορτίσετε τα gadget σας όσο είστε εν κινήσει και μακριά από πρίζες.

Go Travel Power Bank 4000

Με το Power Bank τσέπης της εταιρείας Go Travel δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε μιας και λειτουργεί σαν φορητός φορτιστής τσέπης για τις ηλεκτρονικές σας συσκευές όπου κι αν βρίσκεστε.

Τι αποσκευές και τσάντες να επιλέξετε για ταξίδια;

Συγκεντρώσατε τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας, πώς να τα οργανώσετε όλα και τι αποσκευές να επιλέξετε;

Οι αποσκευές που διαθέτουν ροδάκια είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αποθήκευση των βαρύτερων προσωπικών ειδών σας και των ρούχων σας. Αν οι αποσκευές σας δεν διαθέτουν ροδάκια μην ανησυχείτε απλά προμηθευτείτε από τη Go travel το τρόλεϊ μεταφοράς.

 

Βάλτε το διαβατήριό σας, τα χαρτιά επιβίβασης, τα κλειδιά και τα χρήματα σας  σε μια τσάντα ώμου ή μέσης από την εταιρεία Go Travel, για να είναι εύκολα προσβάσιμα.

Μια-δύο τσάντες  αναδιπλούμενες είναι επίσης εξαιρετικές για χρήση ως εφεδρικές αποσκευές για ψώνια όταν επιστρέφετε από το ταξίδι σας, όπως αυτές από τη Go travel

GO TRAVEL 

  • Το πιο γνωστό Travel Accessories brand παγκοσμίως, με παρουσία και στις 5 ηπείρους, από το 1978
  • Σε 110 χώρες και σε 40.000 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη

Τα προϊόντα της Go Travel θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Public και στα Olympus Plaza Food Parks που βρίσκονται σε κομβικά σημεία του Εθνικού οδικού δικτύου

Back to blog