10 συμβουλές μόδας για άνδρες που θέλουν να αναβαθμίσουν το Casual Style!

10 συμβουλές μόδας για άνδρες που θέλουν να αναβαθμίσουν το Casual Style!

Θέλετε να μάθετε να ντύνεστε καλύτερα αλλά οι περισσότερες συμβουλές για το ανδρικό στιλ περιστρέφονται γύρω από το τι είναι στη μόδα αυτή τη σεζόν.

Αλλά αυτό δεν είναι αυτό που ψάχνετε.
Θέλετε απλώς να κάνετε μια καλύτερη πρώτη εντύπωση στους ανθρώπους που συναντάτε στην καθημερινή ζωή. Θέλετε απλώς να φαίνεστε κομψοί και άνετοι μέσα στα ρούχα σας χωρίς να φοράτε κουστούμι.
Θέλετε απλώς τη πιο καλοντυμένη εκδοχή του εαυτού σας! Και αυτή την εκδοχή τη θέλετε όσο γίνεται πιο απλή γίνεται!

Επομένως, αυτό που πραγματικά ψάχνετε είναι μερικές εύκολες συμβουλές για άνδρες που θέλουν να φαίνονται κομψοί χωρίς κοστούμι και γραβάτα.

Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε…

#01.

Σταματήστε να ντύνεστε σαν έφηβοι! Ντυθείτε σαν ενήλικες. Πολλοί άντρες πλησιάζουν το casual στυλ από λάθος οπτική γωνία, θέλουν να φαίνονται νεανικά ντυμένοι, αν όμως θέλετε να φαίνεστε καλά ντυμένοι πρέπει πάντα να στοχεύετε στο να φαίνεστε ώριμοι.
Η ωριμότητα είναι ελκυστική στους άνδρες! Η ωριμότητα είναι αυτό που χωρίζει τους άντρες από τα αγόρια, δείχνει αρρενωπότητα και αποπνέει σεβασμό και αυτές τις αρετές θέλετε να τις βλέπουν οι άνθρωποι σε εσάς.
Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ντύνεστε σαν τον μπαμπά σας, ούτε εκτός μόδας. Σημαίνει απλώς ότι πρέπει να αποφύγετε να ντύνεστε ως έφηβος… Εκτός εάν είστε στην πραγματικότητα έφηβος.
Τα αστεία μπλουζάκια είναι σίγουρα απαγορευμένα. Το να φοράτε ένα αστείο μπλουζάκι είναι σαν να είστε ο τύπος που κάνει το ίδιο αστείο ξανά και ξανά. Μπορεί να είναι αστείο την πρώτη φορά, αλλά παλιώνει γρήγορα. Επίσης αποφύγετε τα μπλουζάκια με συνθήματα γιατί δεν θέλετε να μοιάζετε με κάποιον που δεν έχει μεγαλώσει, με κάποιον που έχει κολλήσει στο παρελθόν του.

#02.

Επιλέξτε μονόχρωμα μπλουζάκια, ριγέ μπλουζάκια ή με κουμπιά, δείτε τις εικόνες! Δεν συμφωνείτε ότι αυτοί οι άνδρες φαίνονται νεανικοί και αρρενωποί; Αυτά τα είδη μπλουζών θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε ενάντια σε έναν ωκεανό ανδρών με γραφικά μπλουζάκια.
Μπορείτε επίσης να φορέσετε μπλουζάκια πόλο ή casual πουκάμισα. Επειδή το στυλ σας είναι casual δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φορέσετε πουκάμισο, και ένα απλό λευκό πουκάμισο φαίνεται υπέροχο με ένα σκούρο μπλε τζιν!

#03.

Το casual στυλ για κάθε άντρα σημαίνει παντελόνι τζιν και δεν υπάρχει τίποτα λάθος σε αυτό. Πολλοί άντρες φοράνε μόνιμα T-shirt και τζιν, τα τζιν μπορεί να φαίνονται καταπληκτικά, αρκεί να φοράτε το σωστό!  Αποφύγετε τα μεγάλα τζιν, δεν θέλετε να τραβάτε τα τζιν σας κάθε δύο δευτερόλεπτα. Πρέπει να κάθονται σωστά στο σώμα και χωρίς ζώνη. Επίσης πρέπει να αποφεύγετε αυτά που  "κολυμπούν" γύρω από τους αστραγάλους σας. 
Απαγορεύονται τα τζιν παντελόνια με ξεβάμματα, ξέφτια, σκισίματα και εμφανή λογότυπα!
Κρατήστε τα τζιν σας απλά. Πηγαίνετε για καθαρές γραμμές, σκούρα μπλε και μαύρα που ταιριάζουν στο σωματότυπό σας όπως αυτά που προτείνονται παραπάνω.  Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικά για να βρείτε ποια εφαρμογή ταιριάζει καλύτερα σε εσάς. 

#04.

Τα τζιν είναι υπέροχα αλλά για να μην φαίνονται όλα ίδια, προσθέστε ποικιλία στην ντουλάπα σας επενδύοντας σε ένα ή δύο παντελόνια chinos.
Κάθε ρούχο φαίνεται εντελώς διαφορετικό όταν φοριέται με chinos, γεγονός που σας δίνει πολύ περισσότερη ποικιλία στο στυλ και στο ντύσιμό σας.
Η προσθήκη μόνο ενός chinos στην ντουλάπα σας διπλασιάζει τους συνδυασμούς ρούχων που μπορείτε να δημιουργήσετε. Προσθέστε ένα ακόμη και τριπλασιάζετε αυτόν τον αριθμό.
Σας προτείνουμε τα άκρως απαραίτητα χρώματα μπεζ, γκρι και αγοράστε ένα χρωματιστό για να ξεχωρίσετε. (Το να φοράτε χρώμα κάτω από τη μέση είναι κάτι που κάνουν λίγοι άντρες και προσθέτει στυλ) δεν χρειάζεται να είναι έντονο (κόκκινο ή πράσινο), αν δεν νιώθετε άνετα μπορείτε να πάτε για ήπια χρώματα όπως μπορντό ή πράσινο χακί. 

# 05.

Δώστε προσοχή στα παπούτσια σας. Τα βρώμικα και ταλαιπωρημένα παπούτσια θα καταστρέψουν μια κατά τα άλλα εξαιρετική εμφάνιση. Πρέπει να τα αντικαταστήσετε με κάτι πιο αξιοπρεπές. Και μην νομίζετε ότι οι άνθρωποι δεν προσέχουν τα παπούτσια σας! Παρατηρούν. Ειδικά οι γυναίκες!
Μπορείτε να φοράτε ένα ζευγάρι καθαρά λευκά αθλητικά παπούτσια για casual εμφάνιση, αν όμως θέλετε να αναβαθμίσετε το look φορέστε ένα ζευγάρι καφέ δερμάτινα παπούτσια και αμέσως κάνετε τι διαφορά!
Έχετε πολλές επιλογές για υποδήματα, οπότε επεκτείνετε τον ορίζοντα σας πέρα ​​από τα αθλητικά παπούτσια.
Αν έχετε συνηθίσει να φοράτε αθλητικά παπούτσια όλη την ώρα και θέλετε να κάνετε πιο εύκολη τη μετάβαση σε ένα πιο αναβαθμισμένο look φορέστε desert boots. Τα μποτάκια αυτά φαίνονται πολύ πιο όμορφα από τα αθλητικά, επιπλέον είναι εξαιρετικά άνετα. Αγοράστε ένα ζευγάρι και δεν θα το μετανιώσετε.

#06.

Τα αξεσουάρ είναι ένας άλλος καλός τρόπος για να δώσετε στυλ στην εμφάνιση σας. Οι γυμνοί καρποί είναι βαρετοί. Μπορείτε να φορέσετε ένα ρολόι, ένα δερμάτινο βραχιόλι ή και τα δύο. Δεν έχει σημασία τί φοράτε αρκεί να φοράτε κάτι, δίνει στο ντύσιμό σας λίγο περισσότερη προσωπικότητα.
Πηγαίνετε από κάποιον που ντύνεται για να μείνει ζεστός σε κάποιον που ντύνεται με πρόθεση.

#07

Θέλετε να μάθετε έναν εύκολο τρόπο να κάνετε ένα θαμπό outfit πιο ενδιαφέρον;
Προσθέστε ένα επίπεδο.
Πολλοί άντρες αισθάνονται λίγο φοβισμένοι με το layering επειδή δεν ξέρουν πραγματικά πώς να ταιριάζουν τα ρούχα τόσο καλά. Αλλά δεν χρειάζεται να ξέρετε πάρα πολλά για αυτό, μπορεί να γίνει και με πολύ απλά ρούχα.
Φανταστείτε έναν άντρα που φορά ένα απλό γκρι πουλόβερ και τζιν. Τίποτα λάθος με αυτό, είναι ένα ωραίο casual look. Ωστόσο, δεν είναι και τόσο ενδιαφέρον. Τώρα φανταστείτε τον φορώντας ένα απλό άσπρο πουκάμισο κάτω από το πουλόβερ του. Αμέσως γίνεται πιο ενδιαφέρον.
Είναι μια απλή αλλαγή που δίνει λίγη περισσότερη λεπτομέρεια στο ντύσιμο, που το καθιστά οπτικά πιο ελκυστικό. Και δεν χρειάζεται να σταματήσετε σε ένα μόνο επιπλέον επίπεδο. Μπορείτε να φοράτε δύο, τρία, ακόμη και τέσσερα layer κάθε φορά. Παίξτε λοιπόν!

#08.

Φορέστε σακάκι που θα απογειώσει την casual εμφάνιση σας.
Δεν χρειάζεται να φοράτε κουστούμι για να φορέσετε ένα σακάκι. Μπορείτε να  βελτιώσετε όλα τα casual look προσθέτοντας το σωστό σακάκι.
Αυτό ονομάζεται smart casual, ουσιαστικά σημαίνει ότι αναβαθμίζετε τα casual outfit σας. Ένας άντρας με σακάκι φαίνεται κομψός και αρρενωπός γιατί τα σακάκια τονίζουν το ανδρικό σκελετό όπως κανένα άλλο ένδυμα.
Θα έχετε έναν εύκολο τρόπο να βελτιώσετε ακόμη και τα πιο απλά ρούχα σας. Απλό λευκό μπλουζάκι με τζιν; Προσθέστε ένα σακάκι, και ξαφνικά φαίνεστε πολύ κομψός. Θα πρότεινα ένα ναυτικό μπλε ή γκρι για μεγιστοποίηση της ευελιξίας.

#09.

Αγνοήστε τον κόσμο της μόδας. O κόσμος της μόδας είναι καλός μόνο για τους άνδρες που έχουν εμμονή με τη μόδα. Εστιάστε στη αγορά κλασικών ρούχων που θα φαίνονται κομψά όλο το χρόνο. Επικεντρωθείτε σε διαχρονικά κομμάτια που θα εξακολουθούν να φοριούνται δέκα χρόνια από τώρα. Επικεντρωθείτε στο να φαίνεστε αριστοκρατικοί, κομψοί και όχι trendy.
Γι 'αυτό, δουλέψτε την αίσθηση του στυλ σας με διαχρονικά και απαραίτητα ρούχα που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Επικεντρωθείτε στα βασικά στοιχεία του ανδρικού στυλ και θα γίνεται καλύτερος πριν το καταλάβετε.

#10.

Η καλύτερη συμβουλή είναι να κρατήσετε το ντύσιμο σας απλό. Πολλοί άνδρες προσπαθούν πάρα πολύ να αποκτήσουν στυλ και καταλήγουν να ξεχωρίζουν αλλά όχι για το στυλ τους! 

Back to blog