5 συμβουλές για το πώς να ντύνεστε με στυλ κάθε μέρα χωρίς πολύ προσπάθεια!

5 συμβουλές για το πώς να ντύνεστε με στυλ κάθε μέρα χωρίς πολύ προσπάθεια!

Όταν ξυπνάτε το πρωί πιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε;

-Ότι χρειάζεστε καφέ!
-Ώρα για τη πρωινή σας προπόνηση!
-Να ετοιμάσετε ένα θρεπτικό πρωινό!
-Τι θα φορέσετε σήμερα!

Ο χρόνος που αφιερώνετε στο ντύσιμο το πρωί πρέπει να είναι διασκεδαστικός και ευχάριστος, χωρίς πολλή σκέψη και προσπάθεια γιατί φτιάχνει τη διάθεση για τις υπόλοιπες πρωινές δραστηριότητες και για όλο το υπόλοιπο της ημέρας.
Όταν φοράτε ρούχα για τα οποία δεν είστε σίγουρες, είστε και λιγότερο  χαρούμενες και το χειρότερο ξεκινάτε τη μέρα σας με αμηχανία και αβεβαιότητα.
Όταν σας αρέσουν αυτά που φοράτε νιώθετε όμορφη με αυτοπεποίθηση, και αυτό φαίνεται και στον τρόπο που περπατάτε. Χαμογελάτε στον καθρέφτη και ξέρετε ότι είστε έτοιμη να αδράξετε τη μέρα σας!


Είναι καλό να προσπαθείτε να ντύνεστε ωραία τις περισσότερες μέρες, όχι μόνο σε ειδικές περιπτώσεις ή όταν πηγαίνετε έξω για να γνωρίσετε άλλους ανθρώπους. Η ρουτίνα ντυσίματος πρέπει να βασίζεται σε μια απλή λίστα 5 σημείων ελέγχου. Έτσι μπορείτε να ντύνεστε ωραία και να φαίνεστε κομψές καθημερινά, είτε ντύνεστε για ένα επαγγελματικό ραντεβού είτε για ένα casual Σαββατοκύριακο.
#1. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ;
Η πρώτη οδηγία για την εμφάνιση και την κομψότητα είναι μία από τις πιο σημαντικές!

Αυτό μπορεί να ακούγεται απίστευτα απλό, αλλά πολλοί άνθρωποι φεύγουν από το σπίτι με ρούχα που είναι πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά. Βεβαιωθείτε ότι τα ρούχα σας ταιριάζουν σωστά, εκτός και αν είναι σκόπιμα oversized όπως ένα μπλουζάκι ή πουλόβερ. 
 
 
#2. ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ;
Βεβαιωθείτε ότι τα χρώματα των ρούχων σας ταιριάζουν!

Κοιτάξτε τα χρώματα που φοράτε και ελέγξτε την παλέτα. Είναι ήρεμα, φωτεινά ή έντονα με αντιθέσεις; Τα χρώματα μπορούν να επηρεάσουν ολόκληρη τη διάθεσή σας επομένως βεβαιωθείτε ότι τα χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους και με την διάθεσή σας!
Εάν αισθάνεστε χαρούμενες και ενθουσιασμένες δεν θα θέλατε να κρύψετε αυτήν την ενέργεια φορώντας μαύρα ρούχα. Επιλέξτε μια παλέτα χρωμάτων που ταιριάζει στη διάθεσή σας ή χρησιμοποιήστε το χρώμα για να σας βάλει σε μια πιο funky διάθεση.
Όταν αισθάνεσαι κακοδιάθετη μη φορέσετε από πάνω μέχρι κάτω μαύρα, φορέστε το αγαπημένο σας μαύρο ρούχο και προσθέστε έντονα, χαρούμενα αξεσουάρ. Χρησιμοποιήστε τα ρούχα για να βελτιώσουν τη διάθεση σας. Βεβαιωθείτε ότι τα χρώματα ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματος και το χρώμα των μαλλιών σας. 
 
 
#3. ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ;
Μήπως τα ρούχα που επιλέγετε, σας κάνουν να φαίνεστε πιο κοντή ή πιο γεμάτη από ότι είστε στην πραγματικότητα; Τονίζονται τα καλύτερα σημεία σας; Τα ρούχα που φοράτε κάνουν το σχήμα του σώματος σας να φαίνεται υπέροχο; 
Αυτή  η ερώτηση ισχύει για κάθε κομμάτι στην ντουλάπα σας. Κάθε ρούχο πρέπει να κολακεύει το σώμα σας. Ανεξάρτητα από το σχήμα του σώματός σας, προτιμήστε ρούχα που τονίζουν τη μέση επειδή θα αισθανθείτε αμέσως πιο σέξι!


 
#4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ
Τα μοτίβα, τα χρώματα, τα διαφορετικά στυλ, οι αναλογίες και τα υφάσματα των ρούχων φαίνονται αρμονικά πάνω σας; ή είναι υπερβολικά για εσάς; Υπάρχουν πάρα πολλά αξεσουάρ ή αντίθετα χρώματα; Θα καταλάβετε πότε το ντύσιμό σας δεν έχει ισορροπία και σωστές αναλογίες επειδή θα νιώσετε ότι κάτι δεν είναι σωστό. Για παράδειγμα, εάν φορέσετε ένα ρούχο που είναι σκόπιμα oversized, φροντίστε να το ισορροπήσετε με ένα πιο λεπτό και κοντά στο σώμα ρούχο.

#5. ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ;
Επειδή τα ρούχα μιλούν στους άλλους πριν το κάνετε εσείς βεβαιωθείτε ότι στέλνετε το μήνυμα που θέλετε να ακούσουν. Η πρώτη εντύπωση είναι το παν και χρειάζεται μόνο μια στιγμή πριν σχηματιστεί. Δώστε την εντύπωση που εσείς θέλετε!
Λάβετε υπόψη σας πού πηγαίνετε. Το ντύσιμο σας εκπέμπει τη σωστή ατμόσφαιρα στα άτομα με τα οποία θα αλληλοεπιδράσετε; Εάν όχι, αλλάξτε το ρούχο που μπορεί να είναι εκτός τόπου στο ντύσιμό σας.

Εάν ακολουθήσετε αυτήν την απλή λίστα ελέγχου 5 βημάτων, θα σας βοηθήσει να ντύνεστε καλύτερα, να νιώθετε κομψότερη και με αυτοπεποίθηση.
 

 
Back to blog